27 / 04 / 2024

Evgör Mobilya ürünleri

Evgör Mobilya ürünleri

Evgör Mobilya, örnek daireye Rusya’dan girdi. Devlet eliyle Moskova’da gerçekleştirilen 4 bin konutluk projenin dört farklı örnek dairesinin tüm mobilya ve ahşap ürünleri Evgör Mobilya tarafından sağlandı.

Evgör Mobilya ile dilerseniz orta sehpa, dilerseniz bir masaya sahip olabilirsiniz!

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla hizmet veren Evgör Mobilya fonksiyonel ürün koleksiyonuna yeni bir tasarım daha ekledi. Evgör Mobilya ile dilerseniz orta sehpa, dilerseniz bir masaya sahip olabilirsiniz.

Evgör Mobilya Kadınlar Günü'ne özel Pembe Avantaj kampanyası düzenliyor!

08 - 31 Mart tarihleri arasında geçerli “ Pembe Avantaj ” kampanyasında, evini yenileyen ve yeni ev kuracak olan tüm bayanlara, mobilyalarını avantajlı fiyatlara alma fırsatı sunuluyor.

Evgör Mobilya'da 14 Şubat’a özel yüzde 14 indirim!

14 Şubat’ta İstanbul’daki EVGÖR mağazalarına gelen ya da Türkiye’nin her yerinden online alışveriş sitesi www.evgor.com.tr adresine girerek mobilya siparişi veren tüm çiftler, bu güne özel anında %14 indirim kazanıyor

Evgör Mobilya'dan 14 Şubat indirimi!

Yuva kurmayı düşünen sevgililer, yalnızca 14 Şubat Sevgililer Günü günü için geçerli olacak kampanya kapsamında, EVGÖR Mobilya’dan yapacakları tüm alışverişlerinde, yüzde 14 Sevgililer Günü indirimi kazanacak...

Evgör Mobilya'da öğretmenlere özel yüzde 20 indirim!

“ Tasarımla mutluluğun birleştiği nokta ” sloganıyla hizmet veren EVGÖR Mobilya, artık geleneksel hale gelen “ Canım Öğretmenim ” kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor...

Evgör Mobilya çocuk ve genç odalarında yüzde 15 indirim sunuyor!

2004 yılından bu tarafa hizmet veren Evgör Mobilya, okula dönüşü cazip hale getirecek bir indirim ve hediye kampanyası başlattı. Evgör Mobilya çocuk ve genç odalarında yüzde 15 indirim sunuyor...

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Emirhan tarafından kuruldu.

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

LLeydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu. Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Murat Turan tarafından kuruldu.

Globol Metal İnşaat Orman Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Globol Metal İnşaat Orman Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Eyüpsultan'da Haydar Aslan tarafından kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

Evgör Mobilya ürünleri Haberi

Evgör Mobilya ürünleri

Konut sahibi olmak isteyenlerin satın alma kararlarında fiyat ve lokasyon kadar, o projedeki örnek daireleri iç mimarilerinin de çok etkili olduğunu söyleyen Evgör Mobilya Genel Müdürü Ahmet Ekmen; “Özellikle örnek daire dekorasyonları, tüketicilerin hayallerindeki evi onlara sunabilmek açısından oldukça önemli. Mobilya konusundaki tecrübelerimizi, tedarikçi ağımız ve mimari çözüm ortaklarımızın bilgi birikimi ile birleştirerek, hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki konut projeleri için dekorasyon çözümleri sunabiliyoruz” dedi. 


Rusya’nın başkenti Moskova’daki konut projesinin farklı tipteki örnek dairelerini beyaz eşyaları dışında tüm detaylarıyla dekore eden Evgör Mobilya, gözünü yurt içindeki projelere çevirdi. Türkiye genelindeki tedarikçi ağı ve mimari ortaklarının desteğiyle başta İstanbul olmak üzere, özellikle büyükşehirlerdeki inşaat projelerinin de örnek daire dekorasyonlarını gerçekleştirmeyi hedefleyen firma, mevcut ürün koleksiyonu yanında isteğe bağlı özel...