28 / 03 / 2024

evim yüksekdağ 2018 fiyat aralığı

evim yüksekdağ 2018 fiyat aralığı

Evim Yüksekdağ projesi ,'Beylikdüzü'nün gerçek aile projesi' olarak tanıtılıyor. Projede peşinat vermeden Haziran ayında taşınabiliyor ve ödemelere taşınınca başlayabiliyorsunuz...

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Türkiye’de konut sektöründe rakamlar kriz yılı 2018'i solladı!

Türkiye’de konut satışlarında sert düşüş devam ediyor. TÜİK verilerine göre Kasım ayında konut satışı 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 20,6 gerileyerek 93 bin 514 oldu. Söz konusu oranlar ‘kriz yılı’ olan 2018’in Kasım ayındaki satış rakamından biraz yüksek.

İkinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi?

AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, X sosyal medya hesabından 2. el otomobil alım satımı ve kurumsal 2. el otomobil firmaları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki ikinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi? Vatandaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? 

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi!

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte ön talep toplanan Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesiyle ilgili merak edilen detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021!

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Yüksekdağ Çamlıca fiyat!

Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca nerede?

Yüksekdağ Çamlıca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor...

Bekir Yüksekdağ vefat etti!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yüksekdağ, vefat etti.

evim yüksekdağ 2018 fiyat aralığı Haberi

evim yüksekdağ 2018 fiyat aralığı

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlara yer verilen Evim Yüksekdağ Evleri'nde daire büyüklükleri 91 metrekare ila 171 metrekare arasında değişiyor. Projede peşinat ödemeden Haziran ayında taşınarak, ödemelere de taşınınca başlanabiliyor. 

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzası taşıyan proje toplam 363 konut ve 9 adet dükkandan oluşuyor. Projede Beylikdüzü Esenyurt'ta yükselen proje Yeşilkent Mahallesi'nde yer alıyor.

Haziran ayında teslim edilecek olan projede kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Evim Yüksekdağ projesi 11 bin metrekare alana sahip. 20 katlı iki blok ve 21 katlı bir blok olarak planlandı. 

2 bin metrekare ticaret alanı, 7 bin metrekare peyzaj alanının olacağı Evim Yüksekdağ projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark, yüzme havuzu olanakları da olacak.
 

Evim Yüksekdağ...