19 / 04 / 2024

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi!

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi!

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Yüksekdağ Çamlıca

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte ön talep toplanan Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesiyle ilgili merak edilen detaylar...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yüksekdağ, yeni projesi için düğmeye bastı. Ön talep avantajının başladığı proje Yüksekdağ Çamlıca adını taşıyor.

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yüksekdağ imzası taşıyan proje İstanbul'un en değerli semtleri arasında yer alan Çamlıca’da hayata geçiriliyor.

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi!

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi 10 dönüm arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Proje mega kent İstanbul’un en eski ve prestijli semtler arasında yer alan Çamlıca’da yükseliyor.

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi!

Ön talep avantajının başladığı Yüksekdağ Çamlıca projesinde 36 seçkin aile yaşayacak. Projedeki konutlar  4,5+1 tip üniteden 6,5+1 tip üniteye kadar konut tipi bulunuyor.

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesinde parklar, sosyal kulüp, spor alanları, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları mevcut.

<#esim4>

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi fiyatları
Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi fiyatları henüz belli olmadı. Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi fiyatları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: yuksekdagcamlica.com

 

Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor! Yeni proje!


projeye sor



Geri Dön