28 / 03 / 2024

evim yüksekdağ nerede

evim yüksekdağ nerede

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.imzasını taşıyan proje Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. 

Evim Yüksekdağ: 2+1'ler 245 bin TL'ye!

Evim Yüksekdağ, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Esenyurt’un keyfini, size Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin güveni ile yaşatacak.

Evim Yüksekdağ'da 2+1 daireler 245 bin TL'ye!

2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Evim Yüksekdağ'daki toplam konut sayısı 363 adet. Projenin temel ihtiyaçlarına cevap verebilecek toplam 2.000 metrekare alana sahip 9 adet ticari ünite bulunuyor.

Evim Yüksekdağ'da 3+1 daireler 360 bin TL'ye!

EvimYüksekdağ, lansman öncesi satış fiyatlarıyla fark yaratıyor. 2+1 dairelere 245.000 TL., 3+1 dairelere ise 360.000 TL.’den başlayan fiyatlar ve 50 AY , “0 faizli” ödeme seçeneği ile sahip olabilirsiniz.

Evim Yüksekdağ'da 3+1'ler 360 bin liraya!

‘’Hayatın içinde bir aile projesi ’’ konsepti ile hazırlanan, bölgedeki en kaliteli mimarilerden birine sahip olacak olan proje 20 katlı 2 adet ve 21 katlı 1 adet olmak üzere toplam 3 bloktan oluşmakta..

Evim Yüksekdağ'da fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor!

Evim Yüksekdağ, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Esenyurt’un keyfini, size Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin güveni ile yaşatacak.

Yeşilkent Evim Yüksekdağ daire satış fiyatları!

Yeşilkent Evim Yüksekdağ daire satış fiyatları kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Anahtar teslimleri 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşecek proje 11 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Evim Yüksekdağ'da 50 ay 0 faizli ödeme seçeneği!

Farklı alanlardaki mimarların tecrübelerinin uyum içerisinde bir araya getirildiği Evim Yüksekdağ projesinde; 7.000 metrekare peyzaj alanı, kapalı yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, Türk hamamı gibi sosyal alanlar mevcut.

Evim Yüksekdağ'da 360 bin TL'ye 3+1!

Hayatın içinde bir aile projesi ’’ konsepti ile hazırlanan, bölgedeki en kaliteli mimarilerden birine sahip olacak olan proje 20 katlı 2 adet ve 21 katlı 1 adet olmak üzere toplam 3 bloktan oluşmakta.

Evim Yüksekdağ'da 50 ay 0 faizli ödeme seçeneğiyle!

Evim Yüksekdağ, firmanın kendisine ait olan Esenyurt’un en değerli arsalarından birinde, Nazım Hikmet Bulvarı üstünde gözde lokasyonu ile trafik ve yol gürültüsü olmayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.

Evim Yüksekdağ Evleri'nde 50 ay 0 faiz!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım, Evim Yüksekdağ adlı projesini Esenyurt ilçesinde hayata geçiriyor. 2018'de bitmesi beklenen proje insanlara güzel ve doğa ile iç içe bir hayat sunuyor.

Evim Yüksekdağ’dan lansmana özel; 50 ay ‘’0’’ faiz fırsatı!

Evim Yüksekdağ, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Esenyurt’un keyfini, size Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin güveni ile yaşatacak.

Evim Yüksekdağ teslim tarihi!

Evim Yüksekdağ teslim tarihi 2018 yılı olarak belirtiliyor. Daire fiyatlarının 245 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Evim Yüksekdağ nerede?

Evim Yüksekdağ Konutları 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İnşaat alanı 64 bin metrekareden oluşan proje 11 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Peki Evim Yüksekdağ nerede?

Evim Yüksekdağ ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta yer alan proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Proje Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzasına sahip. Peki Esenyurt Evim Yüksekdağ ne zaman teslim?

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Tinyköy Paradise nerede? Tinyköy Paradise fiyat listesi!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tinyköy Paradise nerede sorusunun yanıtı ve Tinyköy Paradise fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Tinyköy Paradise projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ ilk evim arsa yerleri nerede? İlk evim arsa hangi illerde?

TOKİ ilk evim arsa yerleri vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Peki TOKİ ilk evim arsa yerleri nerede?

Tiny Köy Ormanlı nerede? Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi!

Tiny Köy Ormanlı nerede sorusunun yanıtı ve Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Ormanlı detayları...

Trend GYO Alibeyköy projesi nerede? İşte lokasyon bilgisi!

Yatırımlarına devam eden Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesini Eyüp Alibeyköy'de inşa edecek. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede?

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri nerede?

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Mercan Kıyı Vesen nerede?

Mercan Kıyı Vesen nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Mercan Kıyı Vesen nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

HGS Yapı Çengelköy projesi nerede?

HGS Yapı Çengelköy projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi nerede projesinin yanıtı ve proje detayları...

Emlak Konut GYO Çekmeköy projesi nerede?

Emlak Konut GYO Çekmeköy projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Çekmeköy projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

evim yüksekdağ nerede Haberi

evim yüksekdağ nerede

İstanbul Yeşilkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. Daire alanları 91 metrekare ile 171 metrekare arasında değişiyor. 


363 konut ve 9 adet dükkandan meydana gelen Evim Yüksekdağ projesi 20 katlı iki blok ve 21 katlı bir blok olarak tasarlandı. 

Ticaret alanına 2 bin, peyzaj alanına 7 bin metrekare ayrılan proje 11 bin metrekare arsa alanına sahip. 
 
 

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi!

2+1 A    91 m2 350 bin TL - 395 bin TL  

2+1 B    123 m2 420 bin TL - 500 bin TL  

2+1 C    119 m2 - 122 m2 440 bin TL - 510 bin TL  

2+1 D    114 m2 - 116 m2 430 bin TL - 505 bin TL  

3+1...