23 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli teslimleri

Evimiz Kocaeli teslimleri

Önümüzdeki ay teslimine başlanacak olan Evimiz Kocaeli 'de 3 + 1 daire alanlara haziran ayın özel fırsatlar sunuluyor.

Evimiz Kocaeli'de 3+1 dairelerde, 3+1 ödeme fırsatı!

Tek etapta 936 konutla Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli’de, Haziran ayına özel 3+1 Fırsat Kampanyası gerçekleştiriliyor.

Evimiz Kocaeli'nde taksitler 2016'da başlıyor!

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli'nde, yarına kadar daire alanlar, bu yaz taşınıp kredi ödemelerine 2016'da başlayacak.

Evimiz Kocaeli'nde yıl sonu kampanyası başladı!

Pekdemir İnşaat, Kocaeli'nde yıl sonu kampanyası başlattı. " Bize Göre Değil Size Göre Ödeme " sloganıyla başlatılan kampanyada ödeme modeli, yatırımcıların ödeme imkanlarına göre belirlenecek.

Evimiz Kocaeli için geri sayım başladı!

Bu yıl 70'inci yaşını kutlayan, Türkiye'nin en köklü, Kocaeli'nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat tarafından geliştirilen Evimiz Kocaeli projesinde son bir yıla girildi.

Evimiz Kocaeli'de yüzde 25 peşinat! 20 ay 0 faiz!

Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın ve güvenilir inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın, 70’inci yıl gurur projesi olarak hayata geçireceği Evimiz Kocaeli için başlattığı “Sonbahar Kampanyası” büyük ilgi görüyor...

Evimiz Kocaeli'de 0 peşinatla! 2015'te teslim!

Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın ve güvenilir inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın 70’inci yıl gurur projesi olarak hayata geçireceği Evimiz Kocaeli’nde ev sahibi olabilmek şimdi çok daha kolay...

Kocaeli Dilovası TOKİ'de teslimler Kasım'da!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Dilovası bölgesinde inşa edilen 915 konutun teslimleri Kasım ayında gerçekleşecek. 2015 yılında temeli atılan projede sona yaklaşıldı.

Semt Kocaeli'de erken teslim!

Semt Kocaeli'de inşaat süresi 22 aydan 18 aya, daire teslimleri ise Mart 2019’dan Kasım 2018’e çekildi...

TOKİ Kocaeli Kandıra'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kandıra projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kocaeli Tuana Evleri'nde son rötuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Tuana Evleri 2. Etap'taki çalışmaları inceledi. Ön teslimleri gerçekleşen projede son rötuşlar yapılıyor.

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Kocaeli Çınarlıkent 3. Etap satışa çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden, Kent konut’un Derince Çınarlıkent Konutları’nda 1. ve 2. etapta daire teslimleri başlarken, 3. etabın ise satışlarına yakında başlanacak.

Evimiz Kocaeli’de son daireler için kampanya!

Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere yönelik son kez çok özel ödeme fırsatlarının olduğu bir bahar kampanyası başlattı.

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz!

Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsat kampanyasında son günler yaşanıyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor

Evimiz Kocaeli'de ödemeyi 10 yılda sıfır faizle yapın!

Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 Yıl Sıfır Faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz fırsatı!

Pekdemir İnşaat imzası taşıyan Evimiz Kocaeli'de yoğun ilgi gören kış kampanyası devam ediyor. Kampanyada yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 10 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Evimiz Kocaeli teslimleri Haberi

Evimiz Kocaeli teslimleri

Tek etapta 936 konutla Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli'de, haziran ayına özel '3 + 1 Fırsat Kampanyası' gerçekleştiriliyor. 



Pekdemir İnşaat'ın '70. Yıl Gurur Projesi' olarak tanımladığı Evimiz Kocaeli'de, bu ay 3+1 daire satın alanlara; aylık yüzde 0.61'den başlayan düşük banka kredi faizi, 30 aya kadar vade farksız banka kredisi seçeneği ve 1 yıl aidat ödememe fırsatı sunuyor. Büyüklükleri 1 32 metrekareden, fiyatları 1 64 bin liradan başlayan 5 farklı tipte 3+1 dairelerin teslimine gelecek ayın başından itibaren başlanacak. 



ÜÇ FARKLI FIRSAT VAR 

3+1 evler, 4'er katlı 78 ikiz bloktan oluşan Evimiz Kocaeli'de de, kullanışlı metrekareleri ve cazip fiyatlarıyla en çok ilgi gören seçenekler arasında yer alıyor. Pekdemir İnşaat, projeden 3+1 daire beğenip satın almak isteyenlere teslimden önceki son...