19 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz!

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz!

Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsat kampanyasında son günler yaşanıyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor




Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsat kampanyasında son günler yaşanıyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor


Evimiz Kocaeli’deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modelinden yararlanmak için acele etmek gerekiyor.

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak, üstelik yeni evinize hemen taşınabilecek ve bu kusursuz yaşamın bir parçası olabileceksiniz.

936 konutluk Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde bu çok özel fırsattan yararlanmak için son gün 23 Mart.

 
TARİHİ FIRSAT KAMPANYASI

Bu yıl 72’inci yaşını kutlayan, Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsat kampanyasında son günlere girildi. Tüm sosyal donatıları ile birlikte yaşamın başladığı Evimiz Kocaeli’de, ev sahibi olmak isteyenlere çok büyük avantaj sağlayan bu ödeme modeli ile 6 ya da 10 yılda sıfır faiz ödeniyor. Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde başlatılan kış kampanyasından yararlanmak için acele etmek gerekiyor. Kampanya son günü 23 Mart. Pekdemir kalite ve güvencesiyle, Kocaeli’nin yükselen yıldızı Başiskele’de hayata geçirilen projede yaşam başladı. 936 konutluk Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi, aileler için keyifli bir yaşam alanı, yatırımcılar için önemli kazanç fırsatı sunuyor.

 


 

GÖRKEMLİ PROJE

“10 Yıl Sıfır Faiz” sloganlı kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, seçtikleri ödeme modeline göre 6 ya da 10 yıl boyunca hiç faiz ödemeyecekler, üstelik yeni evlerine hemen taşınabilecekler. Ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayan bu fırsat sayesinde evinize hemen taşınıp, kredilerinizi kira öder gibi üstelik sıfır faizle ödemeye başlayacaksınız. Yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 10 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Böylece ev sahibi olmak isteyenler, Evimiz Kocaeli gibi Pekdemir kalite ve güvenini ekonomik koşullarda sunan bu benzersiz projede, ev sahibi olma fırsatı yakalayabilecekler. 936 konutluk bu görkemli projede ev sahibi olarak, Evimiz Kocaeli’nin sunduğu mutlu, konforlu ve güvenli yaşamın bir parçası olacaklar.

 
KAT KAT DEĞERLENİYOR

Kocaeli’de ilk defa yapılan bu iddialı kampanyada, ev bedelinin yarısını peşinat olarak verdiğinizde kalan kısmı için 10 yıl sıfır faiz fırsatından yararlanabiliyorsunuz. Örneğin 216.000 TL değerinde 3+1 bir dairede 108.000 TL peşinat verdiğinizde, kalan 108.000 TL için 10 yılda 900 TL gibi çok cazip, o dairenin kira bedeli kadar bir taksit ödüyorsunuz, 10 yıl sonra da o daireye 216.000 TL ödemiş oluyorsunuz yani hiç faiz maliyeti ödemiyorsunuz ve üstelik daireniz her geçen gün kat kat değerleniyor.

Daha az peşinatı olanlar için de yüzde 30 peşinat verdikleri takdirde 6 yıl sıfır faiz fırsatı da sunuluyor. Pekdemir kalitesine sahip bir konuta ve yaşam alanına sahip olmak isteyenlerin önünde kaçırılmayacak bir fırsat var.

 



Pekdemir’in gücü ile üretilen 6 ve 10 yıl sıfır faizli kredi modeli yatırımcılar için de müthiş bir fırsat sunuyor. Ev sahibi olanlar, isterlerse evlerine hemen taşınabiliyor, isterlerse kiraya vererek gelir elde etmeye, ödemelerinin bir bölümünü kira geliriyle karşılamaya başlıyorlar.

Sadece ev sahibi olmak değil, güvenlikli ve kusursuz bir yaşamın parçası olmak için her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede fitness salonu, market, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, basketbol sahaları da bulunmaktadır. Sosyal tesis alanı içerisinde bulunan site restoranı Evimiz Keyif de site sakinlerine hizmet vermeye başladı, eve servis hizmeti de sunan restoran da damak tadınıza uygun her türlü seçeneği bulmak mümkün.

Zamanında teslim politikasına büyük önem veren Pekdemir İnşaat, söz verdiği gibi tam gününde, 1 gün bile gecikmeden 1 Temmuz 2015 tarihinde projeyi tamamladı ve konut sahiplerine teslim etti.



Bizim Kocaeli


Geri Dön