28 / 03 / 2024

eviniz kadar ormanınız olsun projesi

eviniz kadar ormanınız olsun projesi

Çevreye duyarlı yaklaşımıyla 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat’ın Başkanı Selahattin Keten, “Eviniz Kadar Ormanınız Olsun!” projesi ile yeşil alanların artmasına ve erozyonla mücadeleye destek veriyor.

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

27 Eylül 2023 Çarşamba dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Dün 27,22 liradan kapanış yapan dolar kuru yeni güne düşüşle başladı. 1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

1 dolarınız bile varsa zaman kaybetmeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi görenler şok oluyor

Dolar/TL kuru rekor seviye olan 27 TL ile yatay seyrederken yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Peki dolar düşecek mi, yükselecek mi? 1 dolarınız bile varsa zaman kaybetmeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi görenler şok oluyor...

Dolar tam 162 gün sonra bu kadar olacak! Hemen şimdi acilen buraya bakın, ayağınızı yorganınıza göre uzatın!

Dünyaca ünlü dev banka açıkladı... Bank of Amerika resmen Türkiye raporunu paylaştı... Dolar tam 162 gün sonra bu kadar olacak... Hemen şimdi acilen buraya bakın, ayağınızı yorganınıza göre uzatın... İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası'ndan gençlere sevindirici haber! 31 Temmuz'a kadar vaktiniz var, aman hakkınız yanmasın!

Ziraat Bankası'ndan gençlere sevindirici haber... 31 Temmuz'a kadar vaktiniz var... Aman dikkat, hakkınız yanmasın... İşte ayrıntılar...

Dolar 4 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar borcu olanlar yandınız!

Merkez Bankası, faiz toplantısını 22 Haziran günü gerçekleştirecek. Kritik gelişme öncesi uzmanlardan hemen tahminler gelmeye başladı. Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Dolar borcu olanlar yandınız!

1 gram gümüş 20 TL olacak! İslam Memiş tarihi açıkladı! Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edenler için Altın ve para piyasaları uzmanından açıklama geldi. 1 gram gümüş 20 TL olacak. Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

Bu uygulamaları telefonunuzdan silin! Şarjınızı sonuna kadar indiriyor!

Hangi uygulamalar akıllı telefonlarınızın şarjını en hızlı tüketir? İşte pil ömrünü en çok etkileyen uygulamalar...

Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak  

Zirve seviyelere kadar yükseldikten sonra geri çekilen gram altın fiyatı için uzmanlardan kritik açıklama geldi. Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak.

Altın fiyatları bayramdan sonra yükselir mi, düşer mi? Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından anlık olarka takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken bayramdan sonra altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu. Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Bakan Kirişci açıkladı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin.. Para yatmış olabilir

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, devletin yeni destek ödemelerinin ilanını yaptı. Çiftçilerle ilgi müjdeli haberi verdi. Hesabınıza para yatmış olabilir. Tek tek hesaplara yatmaya başladı. Hemen banka hesaplarınızı kontrol edin! İfadesini kullandı.

Dolar 27 gün sonra böyle olacak! Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!

Dolar/TL, dün güne değer kazancıyla başlamasının ardından 19,2560 seviyelerine kadar yükseldi ve günü 19,2246'dan tamamladı. Dolar yükselirken vatandaşlar doların ne olacağını merak ediyor. Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!

eviniz kadar ormanınız olsun projesi Haberi

eviniz kadar ormanınız olsun projesi

İnşaat sektöründe 38 yıllık deneyim ile çalışmalarını sürdüren, mahalle kültürünü korumak adına semt dokusuna uygun binalar inşa eden Keten İnşaat Ltd. Şti. sektörde imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor.

Köklü geçmişinden aldığı güç ile farklı, yenilikçi ve sürdürülebilir temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışıyla ev sahiplerinin isteklerine cevap veren ve kente değer katan yaşam alanları kazandıran Keten İnşaat, insanlara, çevreye, yeşil alanlara ve kaybedilen topraklara büyük önem veriyor. Yeşil alanların yok olmaması adına hassasiyetle hareket eden ve bu konuda sosyal sorumluluk projelerine imza atan Keten İnşaat’ın Başkanı Selahattin Keten, en son “Eviniz Kadar Ormanınız Olsun!” projesini hayata geçirdi. Selahattin Keten, ev sahiplerinin almış olduğu dairenin metrekaresi karşılığında aynı metrekarede ağaç dikimi yapabilmesi için, ev sahipleri adına Tema Vakfı’na bağışta...