29 / 03 / 2024

Evinizi olduğundan daha lüks gösterin

Evinizi olduğundan daha lüks gösterin

Dekorasyonda yapacağınız birkaç ufak hileyle evinizi olduğundan daha zengin gösterebilirsiniz. Mobilya seçimi yapacaksanız, odanın renkleriyle kontrast bir uyum yakalayabilirsiniz. İşte İşte evinizi daha lüks gösterecek dekorasyon fikirleri....

İnşaat sektöründe yeni trend! Bu binalar deprem riskini ortadan kaldıracak!

Consera Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şimşek, bir binanın öldürmeyecek ve sürdürülebilir olması için yüzde 20'nin çelik olmasının yeterli olduğundan bahsederek yeni trendin artık çelik evler olduğunu açıkladı. 

Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım o belediyeden geldi! Yüzde 40 daha ucuza satılacak!

Son zamanlarda beton fiyatlarındaki fahiş artış sektörün gündemine bomba gibi düştü. Özellikle deprem bölgelerinde fırsatçılar fiyatları olduğundan fazla yükseltmişti. Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım ise o belediyeden geldi. Yüzde 40 daha ucuza satılacak...

Hisseli tapu nasıl alınır? Hisseli tapu nasıl bölüştürülür? 

Hisseli tapular, birden fazla hisseye sahip olan taşınmazlara verilen belirli bir tapu türüdür. Hisseli tapularda, mülkiyet payları farklı kişilere ait olduğundan, yönetim ve satış süreçlerinde bazı zorluklar ortaya çıkabilir. Hisseli tapu nedir ve nasıl bölünür, işte tüm cevapları…

Emekli maaşına seyyanen zam gelecek mi? Bahçeli'nin sözleri sonrası kulisler hareketlendi

Temmuz 2023 için SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin yüzde 25 zam alacağı belirtilmiş ancak emekliler bu rakamın az olduğundan dem vurmuştu. Devlet Bahçeli'nin sözleri sonrası Meclis koridorlarında emekliye zam oranının yükseltilebileceğinin konuşulduğu ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A52s çılgın indirimiyle sınırlı stoklarla geliyor! BİM'de kaçırmamanız inanılmaz fırsat gereken fırsat! 

BİM, Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri, telefonunu değiştirmek isteyenlere harika bir fırsat sunuyor! Şu anda Samsung Galaxy A52s, indirimli fiyatıyla satışa sunuldu! Ancak stoklar sınırlı olduğundan, hemen almanızda fayda var...

Fiat Panda Haziran zammı açıklandı! İşte 19 Haziran 2023 fiyat listesi

Genellikle uygun fiyat aralığına sahip bir otomobil olduğundan en çok tercih edilen markalardan biridir. Makul bir satın alma maliyeti ve düşük işletme maliyetleri sunar. Peki 19 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Hepsi Burada'da Yumatu TV'ler uygun fiyata!  

Hepsi Burada yaz moduna girdi ve TV'lerde uygun fiyat sezonunu açtı. Yumatu TV'ler fiyatı bakımından piyasanın çok altın ve verim bakımından amiral gemilerine kafa tutan bir model olduğundan tam bir fiyat performans ürünü olarak biliniyor. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir kimdir? Mahinur Özdemir evli mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini üstlenecek isim Mahinur Özdemir Göktaş oldu. Peki, daha önce Türkiye Cumhuriyeti'nin Cezayir Büyükelçisi olan Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Ünlü kripto analistiden bu altcoin’lere övgü: ‘Bu altcoin’ler büyük patlama yapabilir!’

Evai Crypto Ratings’in CEO’su Matthew Dixon, Twitter’dan takip ettiği altcoin’ler ile ilgili bir gönderi paylaştı. Dixon, yaptığı paylaşımında, yakından ilgilendiği altcoin’in Algorand (ALGO) olduğunu ifade etti. Aynı zamanda, Algo’nun “umut verici bir proje” olduğundan söyledi.

Ev hanımları 28 Nisan'a dikkat! Hayalinizdeki dikey süpürge Bim'de 2.499 TL'ye düştü

BİM'in haftalık olarak vatandaş ile paylaştığı aktüel ürünleri oldukça uygun ücretli olduğundan, müşteriler tarafından yoğun bir şekilde takip ediliyor. Evindeki eksiklikleri ucuza gidermeye çalışan vatandaşlar Bim'in indirim listesini merak ediyor. İşte Bim 28 Nisan aktüel ürün kataloğu...

Satıştan kalkan iPhone 11 ve iPhone 13 Pro Max tekrar inanılmaz indirimle BİM'de! Şimdi kaçıran sonra çok üzülür!

Fırsatı kaçırmayın! BİM'de yeniden satışa sunulan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 ile hem uygun fiyatlı hem de yüksek kaliteli performanslı bir telefon sahibi olabilirsiniz. Stoklar sınırlı olduğundan, acele ederek bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Şık görünüm  ve cömert donanımı ile Seat Arona! ÖTV'siz tasarlanmış düzenlemeleri kaçırmayın

Rakiplerinin çoğundan daha konforlu, pratik ve çekici olan Arona, küçük SUV pazarındaki en iyi çok yönlü araçlardan biridir ve mükemmel benzinli motor yelpazesi onu dizelden kaçınmak isteyenler için mükemmel bir seçim haline getirir. 06 Nisan 2023 fiyat listesi

Evinizi olduğundan daha lüks gösterin Haberi

Evinizi olduğundan daha lüks gösterin

Mobilya seçimi yapacaksanız, odanın renkleriyle kontrast bir uyum yakalayabilirsiniz. Duvarlarınızı açık renklere boyamak odanızı olduğundan daha büyük ve ferah gösterecektir. Bu şekilde her detay daha fazla parlayacaktır.

Eski dolaplarınızı zımparalayın ve cilalayın. Bu küçük bakım sayesinde odalarınızda büyük fark göreceksiniz.

Büyük tablolar tercih edin. Açık renk duvarlarınızda sergileyeceğiniz büyük ve zevkli tablolar, odalarınıza ayrı bir hava katacaktır.


Aydınlatmalarınız konusunda yardım alın. Evin görünümüne en büyük katkı şüphesiz aydınlatmadan gelecektir. Aydınlatma konusunda her odaya özel değişiklik yapmanız gerekebilir. Okuma bölümleri için ayrı, yatak odası için ayrı, salonunuz için ayrı tonlarda ve derecelerde aydınlatma kullanabilirsiniz.



Çıplak pencereler oldukça moda. Evinizin bulunduğu şerefiye ve sahip olduğu manzara uygunsa pencerelerinizi perdesiz de kullanabilirsiniz.




Eski objeleri ön plana çıkarmaktan korkmayın. Vintage modasına ayak uydurun. Anneannenizden kalan vazolar,...