25 / 04 / 2024

evlerde rekabet

evlerde rekabet

Banu Evleri'nin son etabı olan Lal Katlı Evler ` de yıl sonuna kadar sürecek olan kampanya da teslim sürecine göre %15 peşinat ve 48 ay vade sıfır faiz imkanı sunuluyor.

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Konteynır evlerde şoke eden gelişme! Üretimi durdurulabilir! Sebebi bakın neymiş!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından evleri yıkılan vatandaşların barınma sorununun giderilmesi için konteyner evler büyük bir rağbet gördü. Ancak konteynır evlerde üretim sorunu ortaya çıktı.

Çiftçiler dikkat! Rekabet Kurulu'ndan kritik hamle! Traktör üreten ve pazarlayan 10 firmaya soruşturma!

Rekabet Kurulu, traktör üretim ve pazarlama sektöründe faaliyet gösteren 10 firma hakkında soruşturma açtı. Peki, traktör fiyatları ne kadar? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Rekabet Kurulundan 5 kozmetik firmasına şok soruşturma! Hangi kozmetikçiler var?

Rekabet Kurulu, kozmetik sektöründe faaliyet gösteren 5 firma hakkında soruşturma açılması kararı aldı.

Rekabet Kurulu’ndan soruşturma! 17 şirket mercek altında!

Rekabet Kurulu, toplam 17 şirket hakkında soruşturma başlattı. Ankara’da ve Kırıkkale’de bulunan hazır beton üreticisi şirketler mercek altında…

Elektrikli araçta kıyasıya rekabet başlıyor, Tesla ile Togg aynı anda Türkiye yollarına çıkıyor!

Türkiye yollarında Tesla ile Togg’un kıyasıya rekabeti başlıyor. Peki bu araçların satış fiyatları ne olacak, hangisi Türkiye'de rekabet avantajı sağlayacak?

Rekabet Kurumu Başkanı'ndan zincir marketlerde etiket değişimi açıklaması

13 üretici ve tedarikçiye 878 milyon lira ceza kesen Rekabet Kurumu'nun bu yöndeki çalışmalarını sürdüreceğini belirten RK Başkanı Birol Küle, marketlerde aynı gün değişen etiketler hakkında konuştu!

Marketlere rekor ceza! Rekabet Kurulu'ndan 'kartel' vurgusu!

Rekabet Kurulu Başkanı Birol Küle, fahiş fiyat artışı nedeniyle 13 teşebbüse 878 milyon TL idari para cezası uygulanan soruşturmada, 'topla-dağıt karteli' dedikleri tipte kartel yapılanmasıyla karşılaştıklarını söyledi.

Market savaşlarında yeni perde! Rekabet yasasını ihlal etmekle suçlanan Migros'tan flaş açıklama

Migros Ticaret, Rekabet Kurumu tarafından verilen 'Kanun'un 4. maddesinin ihlal edildiğine ilişkin hükmün iptali istemiyle' yargıya başvuracağını duyurdu.

Rekabet Kurulu'ndan zincir marketlere ceza yağdı! 13 markaya 878 milyon TL!

Rekabet Kurulu'ndan zincir marketlere ceza yağdı. Buna göre 5 zincir market ve bir tedarikçi hakkında toplamda yaklaşık 2.7 milyar lira idari para cezasının verildiği soruşturmanın devamı niteliğinde yürütülen soruşturma sona erdi.

Rekabet Kurumu 'zincir marketler' için nihai kararı 22 Aralık'ta verecek!

Fahiş fiyat artışına ilişkin sorunlar gündemde yer edinmeye devam ederken perakende şirkerleri Rekabet Kurumu'na sözlü savunma verdi. Rekabet Kurumu'nun 'zincir marketler' için nihai kararını ise 22 Aralık'ta vereceği açıklandı. 

Zincir marketlerin Rekabet Kurumu'ndaki savunması başladı! Ceza gelecek mi?

Rekabet Kurumu tarafından marketler, tedarikçiler ve üreticiler hakkında yürütülen soruşturmada bugün sözlü savunma aşamasına gelindi. 5 zincir marketin yanı sıra gıda tedarikçi ve üreticileri de savunmasını yapmaya başladı.

Rekabet Kurumu’ndan Martı’ya soruşturma! Halka arzda ilk aşamaya hazırlanıyordu

Rekabet Kurulu, Martı Scooter'lerin şirketi olan Martı İleri Teknoloji şirketine soruşturma açtı. İşte detaylar…

evlerde rekabet Haberi

evlerde rekabet

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasındaki rekabet kredi faiz oranlarına da yansıyor. Hasanoğlu İnşaat'ın, Bahçeşehir'de Katlı Ev ve Villalardan oluşan 103 dönüm üzerinde inşaa ettiği Banu Evleri'nin son etabı olan Lal Katlı Evler ` de yıl sonuna kadar sürecek olan kampanya da  teslim sürecine göre %15  peşinat ve 48 ay vade sıfır faiz imkanı sunuluyor. Lal Katlı Evleri'nde 10 bloktan oluşan 171 adet konut yer alıyor. 131, 148, 175, 185 ve 350 m2 aralıklarına sahip, anahtar teslimine 2007 Aralık ayında başlanacak olan Lal Katlı Evleri'     nde; ankastre beyaz eşyalar, klimalar ve merkezi toz emme sistemi, mutfakta LCD TV, dubleks dairelerde ise sauna standart olarak sunuluyor. Hasanoğlu İnşaat, projenin son etabı olan Lal Katlı Evler ile...