27 / 04 / 2024

evlerdeki eklentiler apartmana ait

evlerdeki eklentiler apartmana ait

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde dairelerdeki eklentilerin ev sahibine mi apartmana mı ait olduğunu kaleme aldı.

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Depremde 52 kişiye mezar olan bina ile ilgili kahreden detay!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde yıkılan ve 52 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin 5 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Depremde 52 kişiye mezar olan binanın yapımında yönetmeliklere uyulmadığı öğrenildi.

Kahramanmaraş depremlerinde herkesi şoke eden detay! Duyanların ağzı resmen açık kaldı!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, 6 Şubat tarihindeki depremlerde yıkılan ve 38 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın ruhsatsız yapıldığı ortaya çıktı. İlgili apartmana yönelik aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da bulunduğu 9 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava

Depremde 45 kişiye mezar olmuştu! Gaziantep İslahiye'deki binanın zemin etüdü yapılmamış!

Gaziantep İslahiye'de, Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerde yıkılan ve 45 kişinin hayatını kaybettiği apartmana ilişkin hazırlanan iddianamede, tutuklu sanık hakkında 22 sene 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Gaziantep'te 26 kişinin yaşamını yitirdiği binaya sahte belgelerle yapı ruhsatı düzenlenmiş!

Gaziantep'te, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerde yıkılan ve 26 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da yer aldığı 6 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talep edilen iddianame kabul edildi.

Prefabrik evlerde devlet desteği! Nisan ayı kampanyası ile deprem riskini ortadan kaldırın! Kaçıran çok üzülür!

Prefabrik evler 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketi ile gündemde yer almaya başladı. İşte prefabrik evlerdeki nisan ayı kampanyası!

Kiralık evlerdeki fahiş artışlar nasıl engellenecek? Kira fiyatlarına ‘Avusturya’ modeli önerisi!

Türkiye’de konut kiraları neredeyse toplumsal bir kriz haline gelmek üzere. Peki kiralık evlerdeki fahiş artışlar nasıl engellenecek? Kira fiyatlarına ‘Avusturya’ modeli önerisi!

Kiralık evlerdeki akılalmaz oyun! Duyunca ağzınız açık kalacak! Bakın neler yapıyorlarmış!

Son dönemde konut sahipleriyle kiracılar arasındaki anlaşmazlıklara ilişkin çok sayıda olay yaşanıyor. Bazı konut sahiplerinin kiraları artırmak veya kiracıları evlerinden çıkarmak için başvurduğu yöntemler akıllara durgunluk verdi.

Bosch toz torbasız elektrikli süpürgelerde indirim fırsatı! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Evlerdeki en büyük yardımcılarımızdan biri olan elektrikli süpürgeler gelişmiş özellikleri, yeni nesil teknolojisi ve uygun fiyat avantajıyla dikkat çekiyor. Peki, Bosch toz torbasız elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan LG bulaşık makinesi alana kahve makinesi hediye! LG bulaşık makinesi kaç lira? İşte 30 Nisan fiyat listesi..

Evlerdeki en büyük teknolojik yardımcılarımızdan biri olan bulaşık makineleri, şık tasarımları ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Teknosa, yeni bulaşık makinesi almak isteyenler için büyük fırsat sunuyor. Peki, LG 8 programlı bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Samsung çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? Kahve makinesi hediye! İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Evlerdeki en büyük teknolojik yardımcılarımızdan biri olan çamaşır makineleri yenilenen ve şık tasarımlarıyla ön plana çıkmaya devam ediyor. Yeni çamaşır makinesi almak isteyenler için Samsung'un uygun fiyatlı ürünleri dikkatleri çekiyor. Peki,Samsung çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte 30 Nis

Siemens çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi!

Evlerdeki en büyük yardımcılarımızdan biri olan çamaşır makineleri yenilenen teknolojileri ve şık tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Yeni bir çamaşır makinesi almak isteyenler için Siemens'in uygun fiyatlı ürünleri dikkat çekiyor. Peki, Siemens çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Arçelik süpürgelerini gördünüz mü? İşte tüm Arçelik süpürgeleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Elektrikli süpürgeler, evlerdeki en büyük yardımcılardan. Yeni bir süpürge almak ya da eskisini değiştirmek isteyenler bu yazımız tam size göre. İşte Arçelik süpürgelerinin tüm modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

evlerdeki eklentiler apartmana ait Haberi

evlerdeki eklentiler apartmana ait

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde dairelerdeki eklentileri yazdı. Tamer Heper'e bir okuyucu 'Ters dubleks bir dairem var, alalı iki ay oldu. Daire bana satılırken 2+1 olduğu söylendi. Bu arada dairem 10 yaşında. Alt katta 2 oda ve 1 sığınak olduğunu iddia ediyorlar ancak alt kata indiğinizde 3+1 olarak kullanılmış yıllardır. Satan kişi de ilk başta alırken ‘müteahhitten böyle aldım’ dedi. Ben de orayı oda olarak kullanmak istiyorum ancak başka daireden bir kişi, ‘kiler olarak kullanılacak, kapat orayı’ diye baskı yapıyor. Tapumda da eklenti kısmında depo yazıyor. O oda bölümü bana mı ait yoksa apartmana mı?' sorusunu yöneltti. 

Tamer Heper soruyu şu şekilde yanıtladı:

*****

Okuyucumun anlattığı olay veya benzerleri toplumumuzda az değil. Az değil ama bunların çoğunluğu da...