28 / 03 / 2024

Evora Cadde nerede

Evora Cadde nerede

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da Teknik Yapı tarafından inşa edilen Evora İstanbul'un ticari birimleri olan Evora Cadde teklif toplama ve açık artırma ile 12 Aralık'ta satılıyor...

Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede?

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından hayata geçirilen Relax Cadde konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede? İşte detaylar...

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Teknik Yapı Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Teknik Yapı Evora İzmir nerede inşa ediliyor?

Evora İzmir projesi nerede?

Evora İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede  1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor.

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir konum!

Evora İzmir'de 1.090 adet konut yer alıyor. Ön satışların başladığı projede otel ve dükkanlar da yer alacak. Peki proje nerede ve nasıl gidilir? İşte Evora İzmir konum...

Evora İzmir Alsancak nerede?

Evora İzmir Alsancak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Alsancak Evora İzmir projesinde 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.

Evora İzmir nerede, ulaşım bilgisi!

Evora İzmir nerede ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.049 konut bulunuyor.

Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan Evora İzmir nerede?

İdealist Cadde ulaşım!

Emlak Konut GYO güvencesiyle ve İdealist GYO tarafından hayata geçirilen İdealist Cadde projesi Şile'de yükseliyor. Peki İdealist Cadde nerede? İşte İdealist Cadde ulaşım bilgileri...

İdealist Cadde nerede?

Şile'de hayata geçirilen İdealist Cadde'de ön talep toplanıyor. Projede 45 adet konut ve 13 adet ticari ünite yer alıyor. Peki İdealist Cadde nerede?

Evora Cadde nerede Haberi

Evora Cadde nerede

Tuzla'nın değişimine öncülük eden 4 bin 979 konut sağlık ve eğitim merkezleri ile ofis binalarından oluşan Evora İstanbul'daki ticari üniteler açık artırma ile satışa sunuluyor.


İstanbul'un parlayan yıldızı Tuzla'nın çehresini yansıtan Evora İstanbul tüm Anadolu Yakası'nı kapsayan potansiyel müşteri kitlesiyle yatırım fırsatını ayağınıza getiriyor. Evora İstanbul'da yer alan ticari ünitelere sahip olmak için 12 Aralık 2013 Perşembe günü saat 15.00'de Emlak Konut GYO Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilecek açık artırma sureti ile satışa çıkıyor.


Hepsi ticari birimlerden meydana gelen projede gayrimenkullerin bedeli KDV dahil 400 bin lira ile 18 milyon 900 bin lira arasında değişiyor. 



İhale ilanı için