24 / 04 / 2024

Evora Denizli Merkezefendi iletişim

Evora Denizli Merkezefendi iletişim

Teslimlerin bu yıl Haziran ayında yapılması planlanan Evora Denizli Merkezefendi projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Evora Denizli Emlak Konut ödeme planı!

Evora Denizli Emlak Konut ödeme planı kapsamında dört farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Evora Denizli projesi Mayıs 2019'da teslim edilecek...

Evora Denizli proje fiyatları!

Evora Denizli proje fiyatları 2+1 daire tiplerinde 286 bin TL'den başlıyor. Teknik Yapı'nın Evora Denizli projesi Mayıs 2019'da tamamlanacak...

Selçukbey Evora Denizli fiyatlar!

Selçukbey Evora Denizli fiyatları 2+1'lerde 286 bin liradan başlayarak değişiyor. Teknik Yapı imzasını taşıyan Evora Denizli projesinde 1.600 konut yer alıyor...

Merkezefendi Evora Denizli Evleri satılık!

Merkezefendi Evora Denizli Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teknik Yapı imzası taşıyan proje 115 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Evora Denizli ne zaman satışa çıkacak?

Evora Denizli Konutları 115 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Evora Denizli ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

Evora Denizli tasfiye edildi!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkezefendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Evora Denizli projesi) tasfiye edildi. 

Evora Denizli'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı'nın Evora Denizli projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Evora Denizli'nin değeri ne kadar?

Evora Denizli'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 724 Ada 1 Parsel (B Bloklar), 722 Ada 1 Parsel (C1-C2 Bloklar) ve 723 Ada 1 Parselin (T2 Blok) kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 5 Ekim 2021 tarihinde onaylandı

Denizli Merkezefendi'de 10 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi'de bulunan arsayı 9 milyon 977 bin 500 TL'ye satışa çıkardı.

Evora Denizli'de anahtar teslimleri başladı!

Teknik Yapı tarafından Denizli'de hayata geçirilen Evora Denizli'nin ilk etabında anahtar teslimleri başladı 1.556 dairenin yer aldığı projede 520 daire teslim edildi. 

Evora Denizli'nin toplam geliri 141.6 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden Evora Denizli'nin yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye ek-10 nolu protokol ile arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri 141 milyon 665 bin 707,24 TL'ye yükseldi. 

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy 2021 başvuruları başladı!

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesinde yer alan 22 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Evora Denizli 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Evora Denizli projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Evora Denizli'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 719 ada 1 parselin (D Bloklar) kısmi kesin kabulü yapıldı ve Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı. 

Denizli Merkezefendi'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Denizli Merkezefendi Saruhan Mahallesi'ndeki  arsayı 8 milyon 659 bin 955 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli Merkezefendi'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi Saruhan Mahallesi'nde yer alan arsayı 8 milyon 659 bin 955 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi için başvurular başladı.

Evora Denizli Merkezefendi iletişim Haberi

Evora Denizli Merkezefendi iletişim

15 bin 200 metrekare arsa alanına sahip olan Evora Denizli  projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle  Teknik Yapı  tarafından inşa ediliyor. 

Denizli Merkezefendi'de yükselen  Evora Denizli Evleri 1.500 konut ve ticari birimlerden meydana geliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut.

Teslimlerin bu yıl Haziran ayında yapılması planlanan Evora Denizli Merkezefendi projesinde konut büyüklükleri 58,38 metrekare ile 461 metrekare arasında değişiyor. 
  
Teknik Yapı Evora Denizli Evleri'nde yürüyüş yolları, sauna, fitness, yüzme havuzu, cafe, restoran, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi özellikler de olacak.Bin 760 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabilen projede 100 ay 0 faizle 2+1 daire fırsatı olunabiliyor. 


Evora Denizli Adres: Selçukbey mah. 646.sok Merkezefendi / Denizli


Evora Denizli iletişim:

Tel: 444 10 08

Web: http://evoradenizli.com/