26 / 04 / 2024

evora istanbul satılık daire

evora istanbul satılık daire

Teknik Yapı'nın Tuzla'da inşa ettiği Evora İstanbul, mimarisi ve prim oranıyla beğeni topladı. Şirket, bu konsepti Anadolu'daki illere de taşıma kararı aldı. Evora İstanbul projesi, 1'e 3 değer artışıyla yatırımcısına kazandırdı.

Evora İstanbul Tuzla satılık ev!

Evora İstanbul Tuzla satılık ev fiyatları 167 bin TL'den başlıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 0,39 faizle 60 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Evora İstanbul Tuzla satılık daire fiyatları!

Peşin alımlarda yüzde 12 indirim imkanı uygulanan Teknik Yapı Evleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Evora İstanbul Tuzla satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Evora İstanbul Tuzla kampanyalı ödeme seçenekleri!

Evora İstanbul Tuzla kampanyalı ödeme seçenekleri kapsamında 48 ay boyunca yüzde 0,25 faiz oranıyla vade imkanı sağlanıyor. Teknik Yapı tarafından inşa edilen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Evora İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Evora İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teslimleri hemen yapılan proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul güncel fiyatlar!

Evora İstanbul Konutları İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Toplam 4 bin 979 daire, 100 dükkanın yer aldığı projede 60 aya varan vade imkanı sunuluyor. İşte Teknik Yapı Evora İstanbul güncel fiyatlar...

Teknik Yapı Evora İstanbul ev fiyatları!

Teslimleri hemen yapılan Teknik Yapı Evora İstanbul ev fiyatları metrekare bazında farklılık gösteriyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Evora İstanbul 50 binden fazla kişiye ev sahipliği yapacak!

İstanbul’un en gözde yerlerinden biri olan Tuzla ilçesinde devasa bir proje Evora İstanbul. Hayallerinizde kurduğunuz o kusursuz şehri, muhteşem evi Evora İstanbul sizin için gerçekleştiriyor.

Evora İstanbul Evleri satış ofisi!

Evora İstanbul Evleri satış ofisi telefon numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi. Tuzla sahiline yakın konumda bulunan proje 4 bin 979 adet konut ve 100 adet dükkandan oluşuyor.

Evora İstanbul Evleri fiyatları!

Evora İstanbul Evleri fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. 44 blok halinde inşa edilen projede 36 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapılabiliyor.

Tuzla Evora İstanbul ödeme planı!

Tuzla Evora İstanbul ödeme planı kapsamında fırsatlar ve kampanyalar sunuluyor. Teknik Yapı imzası ile yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte tasarlanan daire seçenekleri yer alıyor.

Evora İstanbul Tuzla satış fiyatları!

Yüzde 80'i yeşil alandan oluşan Evora İstanbul Tuzla satış fiyatları 154 bin 300 TL'den başlıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükselen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Evora İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükselen Evora İstanbul'da 50 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olabilmek mümkün. Peki Evora İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul ödeme seçenekleri!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Evora İstanbul Evleri'nde son 300 adet konut ve 35 adet dükkan açık satışa sunuluyor. İşte Evora İstanbul ödeme seçenekleri...

Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları!

Evora İstanbul Evleri 44 blok, 6 bölge ve 3 alışveriş caddesinden meydana geliyor. Projede 300 daire ve 35 dükkan açık satışa sunuluyor. İşte Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları...

Evora Denizli satılık dükkan!

Denizli Merkezefendi'de inşa edilen Evora Denizli projesi 1.500 konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Evora Denizli satılık dükkan fiyatları 495 bin 762 TL'den başlayarak değişiyor.

Evora Denizli satılık daire fiyatları 2017!

Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan Evora Denizli Evleri, 230 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Evora Denizli satılık daire fiyatları 2017...

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Tuzla Evora İstanbul satılık daire fiyatları!

Toplam 300 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen Evora İstanbul projesi 4 bin 979 daireden oluyor. Tuzla Evora İstanbul satılık daire fiyatları 167 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tuzla Evora İstanbul satılık konut!

Tuzla Evora İstanbul satılık konut fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Daire teslimleri hemen yapılan projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 12'ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık konut!

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık konut fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Ödeme planı kapsamında 60 ay vade imkanı sunan proje 300 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık ev!

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık ev fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 4 bin 979 tane daire ve 100 tane dükkandan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Teknik Yapı Evora Tuzla satılık daire!

Teknik Yapı Evora Konutları İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirildi. Teknik Yapı Evora Tuzla satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1.155 adet konut bulunuyor.

Vadi İstanbul satılık daire!

Vadi İstanbul satılık daire fiyatları 609 bin 90 TL'den başlıyor. 1.111 tane daireden meydana gelen projede daire alanları 69 metrekareden başlıyor ve 305 metrekareye kadar ulaşıyor.

evora istanbul satılık daire Haberi

evora istanbul satılık daire

Teknik Yapı'nın Tuzla'da inşa ettiği Evora İstanbul, mimarisi ve prim oranıyla beğeni topladı. Şirket, bu konsepti Anadolu'daki illere de taşıma kararı aldı. Teknik Yapı'nın Tuzla'da, 300 dönüm arazi üzerinde hayata geçirdiği Evora İstanbul projesi, 1'e 3 değer artışıyla yatırımcısına kazandırdı. 


Toplam 4 bin 979 daire ve 100 ticari üniteden oluşan projenin kendi katma değerini yarattığım söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Evora İstanbul'un temeline ilk kazmayı vurduğumuzda yaklaşık 1 milyar liralık bir değeri konuşuyorduk. Şu anda ise bu proje, yaklaşık 3 milyar liralık değere ulaştı. Böyle büyük bir projeyi tek başına, öngörülen sürede ve beklentinin üzerinde kaliteyle hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Kreşinden okuluna, marketinden, kuaförüne, sucudan perdecisine kadar temel yaşam ihtiyaçlarının kendi içinde karşılandığı bu projede şimdiden...