25 / 04 / 2024

evostar ödeme tablosu

evostar ödeme tablosu

Soyak Yapı projesi olara hayata geçirilen Soyak Evostar projesinde sonbahar kampanyasına başlandı. Dairelerin hemen teslim ve dayalı döşeli olarak satıldığı projede firma bünyesinde 36 aya kadar faizsiz taksitlendirme yapılıyor...

Hangi bankalar TOGG kredisi verecek? 36 ay vade ve yüzde 0,99 faizle geri ödeme tablosu!

TOGG T10X için kredi verecek bankalar belli oldu. Kamu bankalarınca yurttaşlara 36 vade ve 0,99 faizle kredi olanağı sağlanacak ve yerli ve milli otomobil TOGG'a ulaşım kolay hale gelecek. Yurttaşlar ayrıntıları araştırmaya başladı. TOGG kredisinde geri ödeme tablosu da belli oldu.

Emekli maaş farkları ve emekli zammında son dakika! SSK ve memur emekli maaş farkları yattı mı? İşte fark ödeme tablosu

Milyonlarca kişi emekli maaş farklarının hesaplara yatacağı tarihi merak ediyor ve araştırıyor. Peki Emekli maaş farkları ve emekli zammında son dakika gelişmeleri ne? SSK ve memur emekli maaş farkları yattı mı? İşte maaş farkı ödeme tablosu...

Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme tablosu!

Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme tablosu kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. İstanbul Alibeyköy'de hayata geçirilen Yeniköy Konakları projesi 24 ay sonra teslim edilecek...

Kartal Zer ödeme tablosu!

Kartal Zer ödeme tablosu hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Toplamda 320 adet daireden meydana gelen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Atiye Rezidans ödeme tablosu!

Atiye Rezidans projesinde toplamda 108 adet daire bulunuyor. Atiye Rezidans ödeme tablosu hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor.

Ritim İstanbul Cevizli ödeme tablosu!

Ritim İstanbul Cevizli ödeme tablosu haberimizin içinde yer alıyor. Stüdyodan 5+1’e kadar daire daire alternatifinin bulunduğu Ritim İstanbul'un arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlendi.

Mirage Bağcılar Rezidans ödeme tablosu!

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazan oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılıkla tasarlandı. Mirage Bağcılar Rezidans ödeme tablosu kapsamında vade farksız taksit imkanı bulunuyor.

DKY Ada ödeme tablosu!

Daire seçeneklerinin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık göstererek tasarlandığı proje toplam 19 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. DKY Ada ödeme tablosu kapsamında vade farksız taksitlendirme sağlanıyor.

Denizli TOKİ Karahayıt ödeme tablosu!

TOKİ Denizli Karahayıt'ta 258 daire kura yöntemiyle satılıyor. Projede başvuru işlemleri için son gün 15 Ocak 2016 olarak belirlendi. İşte Denizli TOKİ Karahayıt ödeme tablosu...

Beyazhane İstanbul ödeme tablosu!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği projede daire alanları 70 metrekareden başlıyor. Beyazhane İstanbul ödeme tablosu kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme sağlanıyor.

Metropark Halkalı ödeme tablosu!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği Metropark projesi İstanbul Küçükçekmece Halkalı' da bulunuyor. Metropark Halkalı ödeme tablosu kapsamında yüzde 1 peşinat uygulanıyor.

Kavaklı Vira İstanbul ödeme tablosu!

Vira İstanbul projesi Gül Proje imzasına sahip. 17 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Beylikdüzü İlçe 'si Kavaklı'da yükseliyor. İşte Kavaklı Vira İstanbul ödeme tablosu detayları...

Adım İstanbul Kayaşehir ödeme tablosu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje konum bilgisine göre Evvel İstanbul'a yakın yerde bulunuyor. Adım İstanbul Kayaşehir ödeme tablosu kapsamında 24 ayda 0 faiz ödemesi uygulanıyor.

evostar ödeme tablosu Haberi

evostar ödeme tablosu

İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde inşa edilen Evostar projesinde tamamı peşin satışlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.


"Sonbahar Evostar'da güzel" sloganıyla sonbahar kampanyasına başlanan Soyak Evostar projesinde yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor. Projede konut satışları devam ediyor. 


Kampanya dahilinde 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan Halkalı Evostar'da konutlar dayalı döşeli olarak teslim ediliyor. Proje, 40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. 



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon bahçe dubleks, 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Soyak Evo Star projesi,  1,515 adet daireden oluşuyor. 


Halkalı Evo Star sosyal donatı alanları arasında; basketbol sahası, dinlenme alanları, fitness center, yüzme havuzu, voleybol sahası, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, güvenlik bulunuyor. 


Telefon: 444...