24 / 04 / 2024

evren devrim zelyut

evren devrim zelyut

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada, "ABD'nin resesyona girmesi dolar/TL paritesini geriletti, fakat çok büyük, trajik olarak adlandırabileceğimiz bir değer kaybına neden olmadı" dedi.

Doları nokta atışı bilen Remzi Özdemir bu kez ekmek ve mazot için korkutan rakamı açıkladı

Ekonomist Remzi Özdemir konuk olduğu Youtube kanalında ekmek ve mazot fiyatlarıyla ilgili tahminde bulundu.

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut dolar için 2 kritik tarih verdi! Hiç sürpriz olmayacak

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, Merkez Bankası rezervlerinin eksi 60,6 milyar dolar olduğunu söyleyerek dolar için yeni tarih verdi.

Bu gerçekleşirse doları kimse tutamaz! Ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan canlı yayında dolar uyarısı

Akıllarda doların yükselmeye devam edip, etmeyeceği sorusu varken ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, doların tutulamaz hale nasıl geleceğini açıkladı. İşte detaylar...

Ünlü ekonomist elinde altın olanları uyardı: Altın fiyatları o tarihte yerle bir olacak!

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar altındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ederken ünlü ekonomist  Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcıların hiç beklemediği korkutan açıklama geldi. Altın fiyatları o tarihte bir anda yerle bir olacak...

Dolar ne 30 ne de 35 TL olacak! Ünlü ekonomist peş peşe açıkladı! Hemen buraya bakın sonra pişman olmayın!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolar kurunun 40 TL'ye yükseleceği tahminine ilişkin bir değerlendirme paylaştı. İşte ayrıntılar...

Dolar yükselecek yükselecek tam da bu seviyede duracak! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

Dolar, borsa ve piyasalar ile ilgili önemli yorumlarda bulunan Ekonomist Evren Devrim Zelyut, yükselen doların hangi seviyede durağını açıkladı. Bu rakam ilk kez paylaşıldı.

Yatırımcılar dikkat! Doların 28 TL olacağı tarihi açıkladı! 

Türkiye, 28 Mayıs'ta yeniden sandığa gidiyor. Ekonomik verilerle alakalı çok dikkat çekici yazılar yazan ve bu hususta ikazlar yapan  ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut da "28 Mayıs'tan sonra neler olacak?" başlıklı bir yazı yazdı ve doların 28 TL olacağı tarihi açıkladı.

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan dolar uyarısı! Bu kez çok kesin konuştu!    

Piyasa uzmanı Evren Devrim Zelyut'tan ''Altın ve dolardan kötü haberler vereceğim'' açıklaması yapıldı. Yeni zam dalgası, yeni vergi dalgasının olacağını söyleyen Zelyut, dolar ve altın için çok kesin konuştu.

Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcılara nefes aldıracak hamle! Dolarda ve borsada yabancı planı!

Dolar kuru 19 lirayı geçtiği için uzmanlar açıklama yaptı. Açıklamada yatırımcıların dikkatini çeken önemli Borsa ve dolar yatırımları ile uğraşmak isteyen vatandaşlara tüyolar verdi. Evren Devrim Zelyut; yabancıların dolar ve borsa planlarını duyurdu. İşte tüm detaylar...detaylar yer aldı.

Dolar dağları deldi, şimdi çölleri aşacak! Geri sayım başladı! Ünlü analist peş peşe açıkladı! Hemen bakın!

Türkiye'nin önde gelen ekonomistlerinden Evren Devrim Zelyut, doların 19 TL'nin üzerine çıkması halinde bir vahim senaryo daha hazırladı. Zelut doları için “geri sayım” başladı dedi. 

Ekmek ve dolar için şaşırtan açıklama! Uzman isim o konuşmanın perde arkasını anlattı! Artık durdurulamaz dedi!

Ekmek ve dolardaki yükseliş bitmek bilmiyor. Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut yaptığı tahmin ile herkesi şaşırttı. İşte detaylar!

Dolar birden 25 TL olacak! Satan bin pişman olacak! Doları olan resmen köşeyi dönecek!

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan bomba dolar kuru tahmini geldi. Zelyut, doların 6 TL birden artarak 25 TL'ye çıkacağını öne sürdü.

Dolar ve konut için kritik uyarı! Cümbüş o zaman kopacak, hazırlıksız yakalanmayın!

Piyasa analisti Evren Devrim Zelyut ve Paramedya kurucusu Remzi Özdemir piyasalarla ilgili gelişmeleri değerlendirdikleri videoda, konut ve dolar hakkında önemli uyarılarda bulundu.

Dolar o tarihte yerin dibine girecek! O ekonomist açıkladı! Bunu görenlerin aklı başından uçacak!

Ünlü ekonomist Yeniçağ gazetesi yazarı Evren Devrim Zelyut, dolar kurunun ne zaman düşeceğine ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Altında alım fırsatı ne zaman? Altın fiyatları nereye kadar düşecek?

Altın fiyatlarındaki düşüş alım fırsatı mı? Rusya'nın seferberlik ilanı altın fiyatlarını artıracak mı? Fed'in faiz artımı altın yatırımcısını nasıl etkileyecek? Altın almak isteyenler hangi fiyatı beklemeli? İşte Ekonomist ve Piyasa Uzmanı Evren Devrim Zelyut'un altınla ilgili tahminleri...

Dolar borcu olanlara kırmızı alarm! Köprüden önce son çıkış

Türkiye’nin ünlü ekonomistleri Remzi Özdemir ve Evren Devrim Zelyut, YouTube kanalında yapmış olduğu açıklamalar ile dolar borcu olanlara kötü haberi verdi. İşte detaylar…

evren devrim zelyut Haberi

evren devrim zelyut

Amerika Birleşik Devletleri ekonomisi, artan enflasyonun tüketici harcamalarını yavaşlatması ve faiz oranlarındaki yükselişin yatırımları azaltmasıyla teknik resesyona girdi.

Geçtiğimiz yıl yüzde 40'ın üzerinde değer kaybeden Türk Lirası; nisan sonundan, haziran sonundaki Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu kredi kısıtlama kararına kadar aralıksız değer kaybetmiş ve dolar/lira bu dönemde 14.8'lerden 17.5'e kadar fırlamıştı.

Türk Lirası Değer Kaybetmeye Devam Ediyor

BDDK kararıyla birlikte kur geçici olarak 16'ya kadar çekilse de TL tekrar değer kaybetmeye başladı.

Dolar/TL, dün 20 Aralık'tan bu yana yeni zirve olan 17.97'ye yükseldi. 

Gün içerisinde ise parite 18.02'yi görerek 18 seviyesini geçti. Dolar/TL şu dakikalarda yüzde 0.05 değer kaybederek 17.90 seviyesinde dolanıyor.

Eski Hazine Müsteşarı ve Ekonomist Dr. Mahfi Eğilmez, sosyal medya hesabından dolar endeksindeki dalgalanmayı, "ABD resesyona girince dolar, TL'nin de aralarında bulunduğu paralara karşı, değer...