29 / 03 / 2024

Bu gerçekleşirse doları kimse tutamaz! Ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan canlı yayında dolar uyarısı

Bu gerçekleşirse doları kimse tutamaz! Ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan canlı yayında dolar uyarısı

Akıllarda doların yükselmeye devam edip, etmeyeceği sorusu varken ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, doların tutulamaz hale nasıl geleceğini açıkladı. İşte detaylar...



14 TL'lerden 16 TL bandına yükselen dolar, yatırımcıların kafalarını karıştırmaya devam ediyor. Ekonomistlerden bir bir bu konu ile alakalı öngörüler gelmeye devam ederken, bir uyarı da Yeniçağ yazarı Evren Devrim Zelyut'tan geldi.

Zelyut, beş yıl önce 2017 yılında sadece 47 milyar lira bütçe açığı verdiğini fakat bu miktarın içinde bulunduğumuz 2022 yılının sadece ve sadece nisan ayında 50 milyar lira olduğuna dikkat çekti.

 Bu gerçekleşirse doları kimse tutamaz! Ekonomist Evren Devrim Zelyut tan canlı yayında dolar uyarısı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön