28 / 03 / 2024

Evren Yiğit projeleri

Evren Yiğit projeleri

Evren Yiğit Mimarlık'ın kurucusu Evren Yiğit, önümüzdeki yıldan itibaren yurtdışında daha fazla proje yapmayı hedeflediklerini belirtiyor.

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Yiğitsan Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitsan Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Çekmeköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Halil Yiğit tarafından kuruldu.

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat!

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede?

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesinin detayları belli oldu. Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Evren Yiğit projeleri Haberi

Evren Yiğit projeleri

Evren Yiğit Mimarlık'ın kurucusu Evren Yiğit, önümüzdeki yıldan itibaren yurtdışında daha fazla proje yapmayı hedeflediklerini belirtiyor. Şirket, proje üretmenin yanı sıra gayrimenkul ve mimarlık sektöründeki etkinliklerde de aktif olarak yer almayı planlıyor. 


Evren Yiğit Mimarlık, Türkiye'deki başarılı projelerinin ardından hedef büyüttü. Şirketin kurucusu Evren Yiğit, önümüzdeki yıldan itibaren yurtdışında daha fazla proje yapmayı hedeflediklerini belirtiyor. Proje üretmenin yanı sıra, gayrimenkul ve mimarlık sektöründeki etkinliklerde de aktif olarak yer almayı planladıklarını söyleyen Evren Yiğit; eğitim hayatından, şirketin hedeflerine, yurtdışında aldıkları projelerden yapıların tasarım sürecine kadar sorularımızı şöyle yanıtlıyor. 


Eğitiminizden ve bugüne kadar ki kariyerinizden bahseder misiniz? 


2001 yılında içmimarlık sektörüyle profesyonel iş hayatına başladım. O.D.T.Ü. 

Mimarlık Fakültesi 2001 mezunuyum, 2005 yılında da aynı bölümde yüksek lisansımı tamamladım. 4 yıl başka firmalarda çalışıp tecrübe edindikten...