26 / 04 / 2024

Evrensel Değerler Çocuk Müzesi nerede

Evrensel Değerler Çocuk Müzesi nerede

Yenimahalle Belediyesi'nin ilçede hayata geçirdiği Evrensel Değerler Çocuk Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda açılıyor.

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi Kuruldu!

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi Ümraniye’de Kamil Berat Öztimur, Serhat Palancıoğlu ve Mahmut Kılıç ortaklığında kuruldu.

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi kuruldu!

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi Ümraniye'de Kamil Berat Öztimur, Serhat Palancıoğlu ve Mahmur Kılıç ortaklığında kuruldu.

BİM'de haftanın indirimli ürünleri belli oldu! İşte BİM aktüel ürünler 23 Nisan 2022 Cumartesi kataloğu

Bu hafta BİM'de ışıklı çocuk spor ayakkabından akıllı saate, derin dondurucudan cam set üstü ocağa, buharlı temizleyiciden çok amaçlı dolaba çok sayısa ürün uygun fiyatıyla raflarda. İşte, 23 Nisan BİM aktüel ürünleri fiyat listesi...

Kamu ihalelerinde parasal limitler ve eşik değerler yüzde 79,89 artırıldı!

KİK tarafından düzenlenen Kamu İhale Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ, 1 Şubat 2022 tarihinden sonra yürürlüğe girecek.

Ev sahipleri dikkat! Değerler 5 kat arttı!

Emlak vergisi ödemelerinde ikinci taksit dönemi Ağustos'ta başlıyor. Değeri 5 milyon 227 bin lirayı geçen evler için de yeni rayiç bedeller belirleniyor. 

Kayseri'deki Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı!

Eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Kayseri'de, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı.

Sudan ve Nijer'de kiralanan arazilerdeki tarım faaliyetleri mecliste!

Sudan ve Nijer'de kiralanan arazilerdeki tarım faaliyetleri ile ticari faaliyetlerin ülke ekonomisine girdi olarak 2020 ve 2021 yıllarındaki mali değerler meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Aydın Efeler'de tapu işlemleri hızlanacak! 

Efeler Belediyesi ile Efeler İlçe Tapu Müdürlüğü arasında; bina, arsa ve arazi rayiç değerler verilerinin ‘yönetim bilgi sitemi’ üzerinden paylaşılmasına yönelik imzalar atıldı. 

BDDK'dan bankaların topladıkları fiziki altınların değerlemesine ilişkin yönetmelik taslağı!

Görüşe açılan yönetmelik taslağına göre, bankalar topladıkları fiziki altınların karşılığını, altın saflığının 1.000 üzerinden değerlendirilmesi olarak açıklanan "milyem değerler" üzerinden belirleyecek

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ ile sözleşme imzalandı...

Akiş GYO, Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO, ihraç paylarının satılması için Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş ile aracılık sözleşmesi imzaladı...

Evrensel Değerler Çocuk Müzesi nerede Haberi

Evrensel Değerler Çocuk Müzesi nerede


Yenimahalle Belediyesi’nin Ankaralı çocuklara hediyesi olan Evrensel Değerler Çocuk Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kapılarını açıyor.


Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nin alt katında bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilen ve Türkiye’de bir ilk olma özelliğini elinde bulunduran Evrensel Değerler Çocuk Müzesi, çocukların bayramına renk katacak. Toplumda her geçen gün yok olan saygı, sevgi, hoşgörü ve yardımseverlik gibi değerlerin işleneceği, çocukların eğlenerek öğrenecekleri müzenin açılışında gün boyunca yapılacak etkinliklerle çocuklar unutulmaz saatler yaşayacak.


Masallar ülkesi çocukları bekliyor


23 Nisan Pazar günü yapılacak açılış etkinlikleri saat 11.00’de Yenimahalle Belediyesi önünden başlayacak. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve çocuklar Vosvoslar ile Yenimahalle turu yapacaklar ve açılışın yapılacağı alana kortej eşliğinde gelecekler. Müzenin açılışı saat 13.00’de gerçekleşecek, sonrasında ise gün boyu...