19 / 04 / 2024

Evrensel Grup İthalat İhracat kimin

Evrensel Grup İthalat İhracat kimin

Evrensel Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Evrensel tarafından kuruldu. 

Jazira Grup İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jazira Grup İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erbay Ulutaş ve Fırat Fırtına ortaklığında kuruldu.

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

B Sec Grup İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Sec Grup İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Bozkurt tarafından kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Albarbrı ve Yaser Barbarı ortaklığında kuruldu.

Look Grup Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Look Grup Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Ranım Kechı ve Zaher Harzah ortaklığında kuruldu.

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Atalay İlhan tarafından kuruldu.

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Arslan tarafından kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Bissan İnşaat Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bissan İnşaat Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mohsen Fetouh E tarafından kuruldu.

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Ali Balyeyen tarafından kuruldu.

Evrensel Grup İthalat İhracat kimin Haberi

Evrensel Grup İthalat İhracat kimin


Evrensel Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Evrensel tarafından kuruldu. 


Evrensel Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Insaat,otomotiv,gıda, gayrimenkul turizm,ahşap,ithalat ve ihracat alanında faaliyette bulunacak olan sirketin baslıca maksat ve konuları sunlardır 1) Yurt içinde ve yurt dısında her türlü insaat taahhüt isleri, konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arazi ve arsalar üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak, kat irtifakı kurmak Ve ana sözleşmesinde yazılı diğer hususlar.


Evrensel Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Mehmet Akif Ersoy Mah.2051 Sk. No:4/2 Esenyurt