25 / 04 / 2024

evvel istanbul gelir bildirisi

evvel istanbul gelir bildirisi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Evvel İstanbul şirket payı gelir artışını yayınladı.

Kanal İstanbul projesi Süveyş Kanalı kadar gelir getirir mi?

Mega kent İstanbul'a yeni bir su yolu açılmasını öngören çılgın proje Kanal İstanbul, Süveyş Kanalı kadar gelir getirir mi?

Kanal İstanbul'dan 10 yılda 181.5 milyar liralık gelir!

Kanal İstanbul Projesi'nden beklenen gelir belli oldu. Maliyeti 69.9 milyar lira olarak hesaplanan projeden, 10 yılda 181.5 milyar lira gelir elde edilecek. Kanal İstanbul Projesi'nin etrafına yapılacak 100 metrekarelik bir konutun fiyatı ortalama 600 bin liradan satılacak...

Evvel-Adım İstanbul kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evvel-Adım İstanbul projesinin kısmi kesin kabulü yapıldı. Kısmi kesin kabul tutanağı 17 Ocak 2020 tarihinde onaylandı...

Kanal İstanbul'a en büyük gelir gayrimenkulden!

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda, yapılan finansal fizibilite çalışmasına konu olan gelir ve gider kalemleri sıralandı. Verilere göre, Kanal İstanbul en büyük kazancı gayrimenkulden sağlayacak.

Gelir dağılımında en adaletsiz bölge İstanbul!

2018 yılında Doğu Marmara, gelir dağılımında en adil bölge olurken, İstanbul ise gelir dağılımında en adaletsiz bölge olarak kayıtlara geçti.

Evvel-Adım İstanbul kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Evvel-Adım İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul tutanağı 20 Aralık 2018 tarihinde onaylandı.

Evvel Adım İstanbul değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evvel Adım İstanbul için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Evvel- Adım İstanbul kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınatlatma Platformu'nda (KAP) Evvel İstanbul kısmi kesin kabul hakkında açıklama yaptı.

Evvel İstanbul'un kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Evvel İstanbul'un 978 Ada 1 Parsel A1, A2, A3, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8, B9, C1, C2, C3 Bloklar İle Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ile Ada İçi Yolların kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı...

Evvel İstanbul'un şirket payı geliri 221 milyon TL'ye ulaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinde Evvel İstanbul'un şirket payı toplam geliri 221 milyon TL'ye yükseldi.

Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Evvel İstanbul'un otopark ve çevre düzenlemesinin kabul tutanağı onaylandı!

Evvel İstanbul projesinin otopark, altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul yutanağı dün tarihinde onaylandı.

Emlak Konut Evvel İstanbul şirket payı gelir artışını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Evvel İstanbul şirket payı gelir artışını yayınladı.

evvel istanbul gelir bildirisi Haberi

evvel istanbul gelir bildirisi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut  Evvel İstanbul şirket payı gelir artışını yayınladı.


Kap Açıklaması:

Şirketimiz projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi(Evvel İstanbul)"nde Yüklenici ile yapılan Sözleşmeye Ek 5 No.lu Protokol ile Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri 188.760.000 TL'den 208.000.000 TL' ye...