29 / 03 / 2024

Evvel İstanbul kampanya

Evvel İstanbul kampanya

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul’da 2 bin 850 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı devam ediyor

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul’da kampanya coşkusu sürüyor!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de hayata geçirilen Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinde Emlak Konut’un tarihi kampanya coşkusu sürüyor.

Başakşehir Evvel İstanbul satış fiyatları!

Başakşehir Evvel İstanbul projesinin satışları başladı. Toplam 678 adet dairenin yer aldığı projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. İşte Başakşehir Evvel İstanbul satış fiyatları...

Yıl sonunda son kampanya! Tarım Kredi yeni kataloğunu az evvel açıkladı! 27 Aralık 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Market aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Yıl sonunda son kampanya! Tarım Kredi yeni kataloğunu az evvel açıkladı! 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Evvel- Adım İstanbul kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınatlatma Platformu'nda (KAP) Evvel İstanbul kısmi kesin kabul hakkında açıklama yaptı.

Evvel İstanbul'un kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Evvel İstanbul'un 978 Ada 1 Parsel A1, A2, A3, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8, B9, C1, C2, C3 Bloklar İle Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ile Ada İçi Yolların kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı...

Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya!

820 milyon TL yatırım değerine sahip Ege Yapı Kordon İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor. Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya detayları haberimizde yer alıyor. 

Evvel İstanbul'un şirket payı geliri 221 milyon TL'ye ulaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinde Evvel İstanbul'un şirket payı toplam geliri 221 milyon TL'ye yükseldi.

Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Evvel İstanbul'un otopark ve çevre düzenlemesinin kabul tutanağı onaylandı!

Evvel İstanbul projesinin otopark, altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul yutanağı dün tarihinde onaylandı.

Emlak Konut Evvel İstanbul şirket payı gelir artışını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Evvel İstanbul şirket payı gelir artışını yayınladı.

Evvel İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı'nda inşa edilen Evvel İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandı.

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul’da 240 ay vade kampanyası!

Emlak Konut GYO çatısı altında gerçekleştirilen 20 yıl vade kampanyası Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Evvel İstanbul Evleri fiyat listesi!

Evvel İstanbul Evleri fiyat listesi 719 bin TL'den başlayarak değişiyor. Evvel İstanbul'da teslimler bu yıl Nisan'da yapılıyor...

Emlak Konut Evvel İstanbul kampanya 2017!

Dairelerin bu yıl Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Evvel İstanbul projesinde yüzde 5 peşinat sonrasında vade farksız 60 ay, 0,45 faizle 120 ay, 0,79 faizle 240 ay vadeli ödemeler yapılıyor...

Evvel İstanbul'un yüzde 95'i satıldı!

EYG Grup, yeni inşaatlara hazırlanırken, evdekifirsat.com üzerinden farklı kampanyalara imza atacak. Şirketin İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Evvel İstanbul'da konutların yüzde 95'ini sattıklarını söyledi.

Evvel İstanbul kampanya Haberi

Evvel İstanbul kampanya

Emlak Konut güvencesiyle İntaya& EYG & İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de hayata geçirilen Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinde kira öder gibi ev sahibi olma şansı sürüyor. Emlak Konut kampanyası ve güvencesiyle Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinde aylık 2.850 TL’den başlayan taksit imkanı ev alma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.


Emlak Konut kampanyası ve güvencesiyle Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için fırsat devam ediyor. Kiracıların en büyük hayali olan kira öder gibi ev sahibi olmak Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinde mümkün. Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de hayata geçirilen Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinde aylık 2.850 TL’den başlayan taksitlerle herkes kira öder gibi kendi evinin sahibi oluyor.


İstanbul’un yeni...