23 / 04 / 2024

Evvel İstanbul kroki

Evvel İstanbul kroki

EVvel İstanbul, evvel zamanın değerlerine özlem duyan, ama bugünün imkanlarından vazgeçmeyenlere hitap ediyor. EVvel İstanbul projesinin konsept dairesi, ziyaretçilere açıldı..

Evvel İstanbul yol tarifi!

Evvel İstanbul yol tarifi haberimizde yer alıyor. 1.500 tane daireden oluşan proje, 94 bin 363 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje 11 - 29 katlı 8 blok olarak yükseliyor.

Evvel İstanbul kroki!

Evvel İstanbul kroki bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 94 bin 636 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Evvel İstanbul projesi toplam 1.500 adet konuttan meydana geliyor...

Evvel İstanbul satış ofisi

Sosyal alanları arasında; spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları bulunan Evvel İstanbul satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0216 527 56 19...

Evvel-Adım İstanbul kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evvel-Adım İstanbul projesinin kısmi kesin kabulü yapıldı. Kısmi kesin kabul tutanağı 17 Ocak 2020 tarihinde onaylandı...

Evvel-Adım İstanbul kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Evvel-Adım İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul tutanağı 20 Aralık 2018 tarihinde onaylandı.

Evvel Adım İstanbul değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evvel Adım İstanbul için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Evvel- Adım İstanbul kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınatlatma Platformu'nda (KAP) Evvel İstanbul kısmi kesin kabul hakkında açıklama yaptı.

Evvel İstanbul'un kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Evvel İstanbul'un 978 Ada 1 Parsel A1, A2, A3, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8, B9, C1, C2, C3 Bloklar İle Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ile Ada İçi Yolların kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı...

Evvel İstanbul'un şirket payı geliri 221 milyon TL'ye ulaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinde Evvel İstanbul'un şirket payı toplam geliri 221 milyon TL'ye yükseldi.

Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Evvel İstanbul'un otopark ve çevre düzenlemesinin kabul tutanağı onaylandı!

Evvel İstanbul projesinin otopark, altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul yutanağı dün tarihinde onaylandı.

Emlak Konut Evvel İstanbul şirket payı gelir artışını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Evvel İstanbul şirket payı gelir artışını yayınladı.

Evvel İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı'nda inşa edilen Evvel İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandı.

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul’da 240 ay vade kampanyası!

Emlak Konut GYO çatısı altında gerçekleştirilen 20 yıl vade kampanyası Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Evvel İstanbul Evleri fiyat listesi!

Evvel İstanbul Evleri fiyat listesi 719 bin TL'den başlayarak değişiyor. Evvel İstanbul'da teslimler bu yıl Nisan'da yapılıyor...

Emlak Konut Evvel İstanbul kampanya 2017!

Dairelerin bu yıl Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Evvel İstanbul projesinde yüzde 5 peşinat sonrasında vade farksız 60 ay, 0,45 faizle 120 ay, 0,79 faizle 240 ay vadeli ödemeler yapılıyor...

Evvel İstanbul kroki Haberi

Evvel İstanbul kroki

Emlak Konut GYO’nun İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile Başakşehir’de başlattığı EVvel İstanbul projesinin konsept dairesi, ziyaretçilere açıldı.

Projenin en çok ilgi gören daire tiplerinden biri olan 141 metrekarelik 3+1 daireler fonksiyonelliği ile özellikle çocuklu ailelerin gözdesi olurken, hayatı kolaylaştıran çözümleriyle dikkat çekiyor.

Hayatı kolaylaştırıyor

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de hayat bulan başlattığı EVvel İstanbul projesinde satışlar sürüyor. Projenin Mart ayında ziyaretçileriyle buluşan örnek dairesi ise, aydınlık ve şık tasarımıyla olduğu kadar fonksiyonelliği ve hayatı kolaylaştıran çözümleriyle dikkat çekiyor.

Klasik detaylar

Mimari tasarımı Burçin Başar Özen’e, mekan tasarımı ise EYG Grup şirketi olan Dekor’s ekibinden Mehmet Özkaplan’a ait olan 141 metrekarelik 3+1 daireler, ikiz çocuk sahibi bir çift için özel olarak tasarlandı ve uygulandı.

Sade ve şık klasik tasarımlara sahip 3+1 dairenin...