29 / 03 / 2024

evviva gold evleri

evviva gold evleri

Evviva Gold Evleri, Bulut inşaat imzasıyla İstanbul Esenyurt bölgesinde yükseliyor. Teslimlerin 2014 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan proje, 24 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçiriliyor...

Gold Residence Masa'da 72 ay vade fırsatı!

2019 yılı Nisan ayında teslim edilmesi hedeflenen Kepez Gold Residence Emek Evleri'nde bin 717 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün..

Gold Residence Emek Evleri iletişim!

Arsa alanı 22 bin metrekare olan Gold Residence Emek projesinde 290 konut ve 30 ticari ünite bulunuyor. Projede yüzde 80 oranında yeşil alan da yer alıyor..

Gold Residence Masa'yla Kepez'den şehre hakim olun!

2019 yılı Nisan  ayında teslim edilecek olan Gold Residence Masa Evleri EKŞ Ekşioğlu İnşaat imzası taşıyor. Proje Antalya Kepez Çankaya Mahallesi'nde inşa ediliyor...

Antalya Gold Residence Masa fiyat listesi! 60 ay sıfır faiz fırsatı! 

2019 yılı Nisan ayında teslim edilecek olan Gold Residence Masa Evleri'nde 60 ay sıfır faiz yüzde 15 indirim avantajı sağlanıyor.  İşte Antalya Gold Residence Masa fiyat listesi! 60 ay sıfır faiz fırsatı...

Bakyapı Prestij Gold Evleri geliyor! Yeni proje!

Bakyapı, Bursa Nilüfer'deki yeni projesi Bakyapı Prestij Gold için çalışmalara başladı. Projenin 30 ayda tamamlanması planlanıyor..

Bursa Gold Life'ta yaşam başladı!

Makaza Altın İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Life Evleri'nin anahtarları ve kat mülkiyetli tapuları daire sahiplerine teslim edildi ve konutlarda yaşam başladı.

Ankara Gold Stone Evleri 11.2 milyon TL'ye satışta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Etimesgut Eryaman'da bulunan Ankara Gold Stone Evleri'ni satışa çıkardı. Toplam 5 bloktan oluşan 82 dairenin toplam bedeli 11 milyon 258 bin 97 TL olarak belirlendi.

Panorama Gold Evleri Eryaman satılık!

Panorama Gold Evleri Eryaman satılık daire fiyatları 280 bin liradan başlıyor. Dimaş İnşaat'ın projesi Panorama Gold Evleri'nde yalnızca 3+1 daire tipi yer alıyor...

Bursa Gold Life Evleri'nin temel atma töreni gerçekleşti!

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mustafa Altın İnşaat'ın ilk projesi olan "Gold Life Evleri'nin temeli geniş bir katılım ile atıldı.

Bursa Gold Life Evleri'nin temeli atıldı!

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mustafa Altın İnşaat´ın ilk projesi olan “Gold Life Evleri”nin temeli geniş bir katılım ile atıldı.

Gold Towers Evleri satış ofisi telefon!

Gold Towers Evleri satış ofisi telefon numarası (0224) 441 11 10 olarak belirlendi. 2 blok şeklinde yükselen proje Bursa İl'i Nilüfer İlçe' sinde yer alıyor.

Gold Towers Evleri satılık!

Gold Towers Evleri satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 2 blok şeklinde yükselen projede toplam 196 adet daire bulunuyor.

Gold Towers Evleri ne zaman teslim edilecek?

Çelebiler İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Towers Evleri projesi Bursa İl'i Nilüfer İlçe' sinde yer alıyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Gold Towers Evleri ne zaman teslim edilecek?

evviva gold evleri Haberi

evviva gold evleri

Toplam 834 adet konuttan oluşan Evviva Gold Evleri, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yaşama geçiriliyor. Satışların devam ettiği projede konut sahibi olmak için banka kredisi kullanmak mümkün.


Dairelerin  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Bulut İnşaat Evviva Gold ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı sonu cevabı uygun görülüyor. 


Bulut İnşaat tarafından inşa edilen Evviva Gold Evleri, 24 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede yer alan dairelerin alanları brüt 65 metrekareden başlayıp, brüt 145 metrekareye kadar yükseliyor. 


Evviva Gold Evleri kapsamında; fitness merkezi, çocuk oyun parkları, açık yüzme havuzu, spor tesisi, bay-bayan sauna, kapalı otopark, yürüyüş - koşu parkurları gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Evviva Gold resimleri





Evviva Gold Konutları iletişim:

Telefon: 444 25...