27 / 04 / 2024

Eymir Gölü projeleri

Eymir Gölü projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü 'nün Büyükşehir 'e devri ile ilgili iddialı açıklamalarını devam ettirdi. ODTÜ 'lülerin burayı kendi mülkleri gibi gördüklerini belirtti.

Eymir Gölü'nda yapılanma tehlikesi sürüyor!

Eymir Gölü'nda yapılanma tehlikesi sürüyor. TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ODTÜ’ye özel plan değişikliği yaptığını ve Eymir’i yapılaşmaya açtığını belirtti.

Eymir Gölü yapılaşma riski altında!

Eymir Gölü yapılaşma riski altında. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, ODTÜ arazisine yönelik yeni bir koruma amaçlı imar planının ortaya çıktığını duyurdu.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

Melih Gökçek'ten Eymir önerisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü’nün Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda halka açılması gerektiğini bir kez daha hatırlatarak, “Artık herkes şunu kabullenmeli. Eymir artık halka açılacaktır." dedi

Manisa Sarıgöl’e yeni yatırımlar geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ağırladı. Ergün ve Selçuk, Sarıgöl’e yapılması planlanan projeleri görüştüler.

Gül İnşaat yeni projeleri için kesenin ağzını açtı!

Gül Proje, bu yıl hayata geçireceği iki yeni proje için 10 milyon TL’lik yatırım yapacak. Firma bir taraftan da özellikle kent merkezlerindeki dönüşüm projelerine hazırlanıyor.

Manisa Alaşehir ve Sarıgöl projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir ve Sarıgöl Belediyeleri’ni hayata geçirilecek kanalizasyon, içme suyu ve sondaj çalışmaları ile ilgili ziyaret etti. Ziyaretler sonrasında projelerin ön çalışmaları tamamlandı.

Büyükçekmece Gölü villa bölgesi oluyor!

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı'da, Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar birçok markab konut üreticisi proje geliştirme yarışma girdi. Büyükçekmece Gölü havzasında, inşaat şirketleri ağırlıklı olarak villa projeleri geliştiriyor.

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri!

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri ile Avrupa yakasında iki yeni projeye imza atacak. Proje tek blok olarak tasarlandı.

Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü ve Basın Ekspres'te proje yapacak!

Urke İnşaat, Avrupa yakasında iki yeni projeye hazırlanıyor. Urke İnşaat'ın projeleri Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Küçükçekmece Gölü kenarında olacak. Küçükçekmece projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek...

Büyükçekme Göl Vadisi’nde villalar 840 bin dolardan başlıyor!

1990’lı yılların ortalarında Alarko tarafından keşfedilen Alkent projeleri ile İstanbul’ un ilgisini çeken Büyükçekmece Göl Vadisi; günümüzün parlayan yıldızı. Yalçınlar Group Büyükçekme Göl Vadisi'nde fiyatlar 840 bin dolardan başlıyor.

Gökçek: Eymir'i alacağız, devamına boğaz yapacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı programda Eymir Gölü ile ilgili planlarını şöyle açıkladı: “Eymir elden çıkmış vaziyette. Eymir’i alacağız, devamına da boğaz yapacağız”

Gökçek: Eymir'i inşallah ODTÜ'den alacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, önceki gece katıldığı bir televizyon kanalında, Ankara gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gökçek, Eymir Gölü ile ilgili tartışmalara da değindi.

Eymir Gölü yanına inşa edilecek otelim ÇED toplantısı yapıldı!

Eymir Gölü'ne 150 metre uzaklıkta yapılması planlanan 'diplomatik otel' projesi için ilk 'halkın katılımı toplantısı' Mühye Köyü köy kahvehanesinde düzenlendi..

Eymir Gölü halkın ortak malı olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü 'nün Büyükşehir 'e devri ile ilgili iddialı açıklamalarını devam ettirdi. ODTÜ 'lülerin burayı kendi mülkleri gibi gördüklerini belirtti.

Eymir Gölü projeleri Haberi

Eymir Gölü projeleri

Melih Gökçek, "Ama göller kamu malıdır. Dolayısıyla buranın da halka açılması lazım. Yeni ODTÜ planında DOP payı kamuya kalacağı için Eymir tarafı Çevre Koruma Kurulu'na geçti. ODTÜ'nün mülkü değil, bitti o iş. Kesinlikle halka açılacak. Eymir bu yıl içinde Ankara halkının ortak malı olacak" dedi. 


14 İLÇEDE TERMAL SU 

Başkent'teki termal zenginliğin daha iyi değerlendirilmesi için çalıştıklarını anlatan Gökçek, "Termal yatırımlarla ilgili Daire Başkanlığı kurduk. 14 ilçemizde termal su var. Termal turizm, Ankapark ve İnanç Müzesi ile turizmin kabuğunu kıracağız" ifadelerini...