23 / 04 / 2024

eyüp Alibeyköy akaryakıt istasyonu

eyüp Alibeyköy akaryakıt istasyonu

İstanbul 4'üncü ve 10'uncu İdare Mahkemeleri 3 farklı iptal kararı alındı. Akaryakıt istasyonu için parsel bitişiğindeki yolu trafiğe kapatıldı.

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Mutfak tüpüne zam mı geldi? Büyük tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz  21 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpüne geçtiğimiz günlerde zam uygulandı. Zammın ardından birçok vatandaş mutfak tüpü fiyatlarına yeniden bir zam gelip gelmediğini araştırıyor. Peki, Mutfak tüpüne zam geldi mi? Ev tüpü büyük tüp fiyatları kaç TL? İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İBB, Alibeyköy'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Alibeyköy'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat! 

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi ve proje ile ilgili diğer detaylar...

Trend GYO Alibeyköy projesi nerede? İşte lokasyon bilgisi!

Yatırımlarına devam eden Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesini Eyüp Alibeyköy'de inşa edecek. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede?

Yeniköy Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin (Yeniköy Konakları), kesin kabulü yapılmış olup, kesin kabul tutanağı 24 Şubat 2022 tarihinde onaylandı.

Yeni Eyüp Evleri 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni Eyüp Evleri projesinin detayları belli oldu. Eyüp Evleri  projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Eyüp Evleri projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Eyüpsultan Alibeyköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi, 30 ada, 36 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Alibeyköy Uygulama İmar Plan Notu Değişikliği İBB Meclisi’nde onaylandı!

Eyüpsultan Alibeyköy'de saçak parseller olarak nitelendirilen, Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan, 6 bin 500 konutu ve yaklaşık 30 bin kişiyi ilgilendiren yılların sorunu çözüme kavuşuyor. 

Yeniköy Konakları'nı Aydur İnşaat yapacak!

Emlak GYO'nun İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Aydur İnşaat ile 216 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

Yeniköy Konakları ikmal inşaat ihalesi 16 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından 16 Aralık'ta ihale edilecek.

Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy Tramvay Hattı 2020 sonunda tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2020 sonunda tamamlanacağını müjdeledi.

Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından ihale edilecek... 

eyüp Alibeyköy akaryakıt istasyonu Haberi

eyüp Alibeyköy akaryakıt istasyonu

Çevre ve Şehirilik Bakanlığı, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesi Alibeyköy Mahallesi'ndeki 'akaryakıt istasyonu' için yeni bir imar planı hazırladı. Bakanlık hazırladığı planla uzaklık şartını sağlamayan akaryakıt istasyonu için parsel bitişiğindeki yolu trafiğe kapattı. Böylece kamuya ait olan yol, parsele eklendi.

Çevre ve şehircilik Bakanlığı tarafından 8 Eylül 2015 tarihinde onaylanan imar planı değişikliğe dair açılan davalarda İstanbul 4'üncü ve 10'uncu İdare Mahkemeleri 3 farklı iptal kararı alındı. 

Önceki gün askıya çıkartılan plana ilişkin AKP'li Etüpsultan Belediye Başkanlığı'nın şartlı görüş sunması ise dikkat çekti Bir Gün'e konuşan inşaat mühendisi ve eski CHP'li İBB Meclis Üyesi İbrahim Doğan, 'Mahkeme kararları ve yasalar, rant uğruna yok sayıyorlar. Yolun plan değişikliği ile akaryakıt istasyonuna ilave edilmesi, kamu yararı taşımıyor. Bu yönünden bu ilave ilkelere aykırıdır'...