25 / 04 / 2024

Eyüp Çobançeşme imar durumu

Eyüp Çobançeşme imar durumu

İstanbul Eyüp İlçesi, Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın mesai bitiminde askıdan iniyor...

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıda!

İstanbul Eyüp ilçesine bağlı Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

Zeytinburnu Kazlıçeşme imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Eda Taşpınar Çeşme'deki evini satışa çıkardı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, İzmir Çeşme'de yer alan evini 19 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı.

İzmir Çeşme'deki imar kararı değişikliği yargıya taşındı!

İzmir'e bağlı Çeşme Belediyesi'nin, bir marketler zincirinin kuracı olarak bulunduğu binayı yıkıp, yerine içinde otoparkın da bulunduğu belediye hizmet binası yapmak için imar planında değişiklik yaptı. Söz konusu değişiklik yapılan itirazlar nedeniyle yargıya gitti. 

Çeşme Sakarya Mahallesi'nin imar planları yargıda! 

İzmir Çeşme Belediyesi, Sakarya Mahallesi'nde imar planlarında 'ticaret-turizm-konut' olarak işli olan yaklaşık 5 bin metrekare taşınmazı meclis kararıyla 'belediye hizmet alanı' olarak değiştirdi. Söz konusu imar planları yargıya taşındı. 

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Çeşme Grup İnşaat Otomotiv Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Çeşme Grup İnşaat Otomotiv Elektrik Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Abaz tarafından kuruldu.

Çeşme RES'in imar planları davalık oldu!

İzmir'in Çeşme ilçesi Sarnıç bölgesindeki rüzgar enerjisi santrallerinin (RES) imar planları, hak sahipleri tarafından açılan davanın ardından iptal edildi.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi imar planı askıda!

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi 1635 parsel ile 1629 ve 1633 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Zeytinburnu Kazlıçeşme imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 774 Ada 69-70-71-72-73-74-75 Parsellere (Eski 774 Ada 6 ve 31 Sayılı Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya Alma Tutanağı baskıya çıktı..

Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Yat Limanı imar planı askıda!

Zeytinburnu'ndaki Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Yat Limanı'nın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Eyüp Çobançeşme imar durumu Haberi

Eyüp Çobançeşme imar durumu


İstanbul Eyüp İlçesi, Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 28.01.2015 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 21 Ağustos 2015 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planı yarın askıdan iniyor.



İmar planı için...