20 / 04 / 2024

Eyüp toplu açılış töreni yapıldı mı

Eyüp toplu açılış töreni yapıldı mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan, Eyüp Belediyesi hizmet binası ve toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, belediye hizmet binasının geleneksel mimariyi yansıtmasıyla Eyüp Sultan'a yakışan bir eser olduğunu söyledi.

Eyüp Akbal: BDDK yola güçlü şirketlerle devam edecek!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından (BDDK) 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesinin tasarruf finansman sistemini daha da güçlendireceğini ve vatandaş adına riski sıfıra indirmek için gerekli olduğunu söyledi.

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncer Çıkılmazkaya tarafından açıldı.

Yeni Eyüp Evleri satılık!

Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 561 bin TL'den başlıyor...

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı nereden geçecek? Eyüp-Bayrampaşa Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

Eyüp Muhcu: Asıl sorun kentsel denetim!

TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, Kartal’da yıkılan binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Muhcu, “İktidar yıkımlara izin vermeme konusunda samimiyse bugün imar barışı kanununu iptal etmeli” diye konuştu.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için düğmeye basıldı!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için çalışmalar başlatıldı. Hattın 2 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor...

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Muğla'da 782 milyon TL'lik toplu açılış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 782 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

İBB'den Eyüp'te satılık 6 arsa!

İBB, Eyüp'ün Alibeyköy ve Esentepe bölgelerinde yer alan toplam 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 3.5 milyon TL.

Referans Altyapı İnşaat Lojistik Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Referans Altyapı İnşaat Lojistik Limited Şirketi Eyüp Şubesi 4 milyon 600 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

İBB'nin Eyüp'teki gayrimenkulü yurt olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp'e bağlı Silahtarağa Mahallesi'ndeki gayrimenkulü İlim Yayma Cemiyeti'ne tahsis etti. Gayrimenkul, orta ve yüksek öğretim öğrencilerinin kalabilecekleri bir yurt olacak..

Eyüp toplu açılış töreni yapıldı mı Haberi

Eyüp toplu açılış töreni yapıldı mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eyüp Sultan Hazretlerinin başlattığı İstanbul'un manevi fethi sürecinin, 1453'te Fatih Sultan Mehmed'in surları aşıp, şehre girmesiyle nihayete ulaştığını belirterek, "29 Mayıs'ta vasıl olacağımız İstanbul'un fethi yıl dönümlerine önem veriyoruz. Gençler 29 Mayıs'ta bu yıl Yenikapı çok farklı olacak." dedi. 


Erdoğan, Eyüp Belediyesi hizmet binası ve toplu açılış törenine katıldı.


Eserlerin ilçeye hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, belediye hizmet binasının geleneksel mimariyi yansıtması ve teknik özellikleriyle Eyüp Sultan'a yakışan bir eser olduğunu söyledi.


Güzeltepe Kültür Merkezi'nden okullara yapılan spor ve toplantı salonlarına kadar bugün açılışı yapılan diğer eserlerle toplam bedeli 66 trilyon lirayı bulan bu yatırımların hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, yatırımları ilçeye kazandıranlara teşekkür etti.


Eyüp Sultan'ın İstanbul'un en güzel, en nadide yerlerinden birine kurulmasıyla çok önemli ve değerli olduğunu vurgulayan...