28 / 03 / 2024

Ezgi mola kira indirimi önerisi

Ezgi mola kira indirimi önerisi

Ezgi Mola koronavirüs için alınan önlemlerle ilgili paylaşımlarda bulundu. Ezgi Mola, konuya ilişkin, "Kira ve maaş ödeyenler ne yapacak?" dedi ve kiralarda indirim yapılması gerektiğini belirtti... 

Merve Dizdar, Ezgi Mola'ya komşu oldu!

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, Kadıköy Moda'da rol arkadaşı Ezgi Mola'ya yakın bir eve taşındı...

Ezgi Mola'nın tadilat isyanı!

Şu sıralar Masumlar Apartmanı'ndaki rolü ile adından söz ettiren oyuncu Ezgi Mola, evinin mutfağında tadilat yaptırıyor. Başarılı oyuncu tadilat için istenilen ücrete isyan etti. 

Ezgi Mola kiracılarından kira almayacak!

Oyuncu Ezgi Mola yaptığı açıklamada salgın nedeniyle kiracılarından birkaç ay daha kira almayacağını belirtti

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi kiracılarından kira almayacak!

Ezgi Mola’dan sonra ünlü çift Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi de, kiracılarından kira almayacaklarını açıkladı...

Ezgi Mola kiracılarından kira almayacak!

Sempatik oyuncu Ezgi Mola, iki kiracısından bir aylık kirayı almayacağını söyledi. 

Ezgi Mola'dan 'kiralarda indirim yapılsın' önerisi!  

Ezgi Mola koronavirüs için alınan önlemlerle ilgili paylaşımlarda bulundu. Ezgi Mola, konuya ilişkin, "Kira ve maaş ödeyenler ne yapacak?" dedi ve kiralarda indirim yapılması gerektiğini belirtti... 

Ezgi Mola Boğaz manzaralı ev arıyor!

Evlilik hazırlıklarına başlayan Ezgi Mola-Mustafa Aksakallı çifti yeni ev arayışına girdi. Arnavutköy'de bir evi çok beğenen çift, depreme dayanıklılık konusunda emin olamadıkları için evden vazgeçti.

Ezgi Mola Alaçatı’da mekan açtı!

Büyük hayalini gerçekleştiren güzel oyuncu Ezgi Mola, Alaçatı’da mekan açtı. Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı, uzun zamandır Çeşme’de mekan işletmeciliği yapıyor. 

Ezgi Mola Çeşme'de 2 katlı villa kiraladı!

Oyuncu Ezgi Mola, Çeşme’de işletmecilik yapan Mustafa Aksallı ile daha fazla vakit geçirmek için 2 katlı bir villa kiraladı.

Ezgi Mola Çeşme'de 3 aylığına ev tuttu!

Ezgi Mola ve erkek arkadaşı Mustafa Aksakallı Çeşme’de daha fazla vakit geçirmek için ev tuttu. Çift, iki katlı ev için 3 aylığına 15 bin TL ödeyecek.

Ezgi Mola'nın en büyük zevki ev seçmek!

Ezgi Mola gazetelerin emlak ilanları sayfasına bakmanın çocukluktan beri en büyük zevki olduğunu söylüyor.

Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu ile Taurus AVM'de buluştu!

Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu ile Taurus AVM'de buluştu. BKM Yapım imzalı “Patron Mutlu Son İstiyor” filminin başrol oyuncuları, 4 Ocak Cumartesi günü Ankara Cinemarine Taurus sinemaları’nda filmi seyircisiyle izledi...

Gökdeniz Konutları Gebze'de 110 bin TL'ye! Hemen teslim kira garantili!

Gökdeniz Konutları Gebze'de hemen teslim konutlarda kira garantisi veriliyor. Yüzde 75 oranında oturumun var olduğu Gökdeniz Konutları'nda fiyatlar 110 bin TL'den başlıyor...

Ezgi mola kira indirimi önerisi Haberi

Ezgi mola kira indirimi önerisi

Oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından Corona virüsü önlemleri sebebiyle yaşanacak olan ekonomik krizle ilgili dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, koronavirüsü sebebiyle alınan önlemler arasında pek çok mekanın kapatılması da vardı. İşletmeler, alınan karar gereği mekanlarını kapatırken burada çalışanların akıbeti de belirsiz bir hale geldi. Bazı mekanlar çalışanlarını ücretsiz izne çıkarırken hemen herkesin aklında kira ve fatura ödemeleri var.

Seda Sayan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan sonra Ezgi Mola da Instagram hesabından benzer bir paylaşımda bulundu ve bu konuda bir iyilik hareketi başlatılması gerektiğini belirtti.

Mola yaptığı bu paylaşımın yanlış anlaşılmaması için daha sonra yine Instagram hesabı üzerinden bir video yayınladı.