18 / 04 / 2024

F. Bozkurt Gürsoytrak kim

F. Bozkurt Gürsoytrak kim

Mimar F. Bozkurt Gürsoytrak kimdir? Mimar F. Bozkurt Gürsoytrak, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? F. Bozkurt Gürsoytrak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

CarrefourSA'da 29 Şubat'ta birçok üründe indirim fırsatı! Gıdadan, kişisel bakım ürünlerine kadar fırsatları kaçırmayın!

CarrefourSA 29 Şubat indirim kataloğunu yayımladı. CarrefourSA,'da indirimli seçili ürünler raflardaki yerini alıyor. Uygun fiyatta alışveriş için bu hafta CarrefourSA'ya mutlaka uğrayın!

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar fırladı! Müteahhitler hazır olun...

Gelen indirimler sonrası düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. İnşaat demir fiyatları gelen zamlar karşısında adeta fırlarken, güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Kasım 2023 demir fiyatları.

ABD ile Türkiye arasındaki ticaret hacmi 100 milyar dolara çıkabilir!

ABD'nin Küresel Piyasalardan Sorumlu Ticaret Bakan Yardımcısı Arun Venkataraman, ABD ile Türkiye arasındaki ticaretin katlanarak büyümesi için ciddi bir fırsat gördüklerini belirterek, 100 milyar dolarlık hedefe ulaşmanın mümkün olduğunu söyledi.

Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı! Göl manzaralı son 10 villa!

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Göl manzarasıyla dikkat çeken Habitat Evler'de son 10 villanın satışı devam ediyor...

Bundesbank, Almanya ekonomisi için karamsar bir tablo çizdi!

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Avrupa'nın en büyük ekonomisi olan Almanya'da GSYH'nin yüksek faiz ve zayıf talep gölgesinde bu çeyrekte de büyük ölçüde yatay seyredeceği tahmininde bulundu.

Konteyner konut ithalatındaki vergi istisnası yıl sonuna kadar uzatıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Konteyner konut ithalatında sıfır gümrük ve ek gümrük vergisi istisnası resmen bu yılın sonuna kadar uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Dikkat! Altında yeni 'rekor' tahmini: İlk kez tarih verdiler

JPMorgan, altını önemli bir yatırım fırsatı gördüklerini açıklayarak değerli metalin 2024 sonuna dek rekor seviyelere ulaşacağı tahmininde bulundu. İşte detaylar...

Elektrikli süpürge almak isteyenler dikkat: 899 W elektrikli süpürgenin fiyatı 2 bin 299 TL'ye düştü

Artan döviz kuru ve diğer ekonomik nedenlerden dolayı yükselen fiyatlar karşısında vatandaşlar ucuz elektrikli süpürge arayışına devam ediyor. Ucuz ve güçlü elektrikli süpürge arayanlar için dikkat çeken bir fırsat gündeme geldi. 899 W elektrikli süpürgenin fiyatı 2 bin 299 TL düştü. İşte detaylar

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı! Görenler gözlerine inanamadı! 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları!

Altın bilezik fiyatları 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları araştırılıyor.  8 Mayıs Pazartesi 2023 tarihli 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarının güncel alış ve satış fiyatları belli oldu. 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları!

Mff Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mff Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şahinler, Fırat Güneş ve Fatin Şahinler ortaklığında kuruldu.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen bu fırsata göz atın!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen devremülk sahibi olabilirsiniz!

F. Bozkurt Gürsoytrak kim Haberi

F. Bozkurt Gürsoytrak kim

F. Bozkurt Gürsoytrak kimdir?

F. Bozkurt Gürsoytrak, yılında Ankara Devlet Mühendislik-Mimarlık Akademisi (ADMMA) Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 


1976-79 yılları arasında stajyer mimar, 1979-82 yılları arasında mimar olarak Yalçın - Beate Oğuz Atölyesinde çeşitli projelerde çalıştı. 1982 Ocak - Kasım ayları arasında, Erhan Kocabıyıkoğlu ve Faruk Eşim ile birlikte Man Motor Fabrikası projesini tamamladıktan sonra, 1982 Kasım - 1983 Mart ayları arasında askerlik görevi yaptı. 1983 Mart - Eylül aylarında tekrar Yalçın - Beate Oğuz ile çeşitli proje çalışmalarında bulundu. 1983 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi ünvanıyla eğitim çalışmalarında yer aldı. 


1984 yılının Mart ayında Boyut Mimarlık Dekorasyon Taah. ve Tic.Ltd. Şirketini kurdu. Sürdürdüğü serbest mimarlık faaliyetlerinin yanı sıra 2003 yılından itibaren Gazi Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nde yarı zamanlı öğretim görevlisi...