24 / 04 / 2024

fabia

fabia

Skoda’nın 1999 yılından bu yana ürettiği süpermini modeli Fabia’nın ekim ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Skoda Fabia’in 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Skoda Fabia’nın fiyat listesi açıklandı! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Avrupa’nın en çok tercih edilen otomobil markası Skoda’nın Fabia modelinin fiyat listesi yayımlandı. İşte, Skoda Fabia’in 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Skoda Fabia fiyatlarında son dakika! Skoda Fabia kaç lira oldu? İşte Skoda Fabia’nın 14 Eylül 2022 fiyat listesi…

Volkswagen’ın yan kuruluşu Skoda’nın en çok tutulan modellerinden bir ilan Fabia’nın fiyat listesi yayımlandı. İşte, Skoda Fabia’in 14 Eylül 2022 fiyat listesi…

Skoda Türkiye'de büyük Mart fırsatı başladı: Sıfır araç alacaklara kredi müjdesi! Hemen bakın!

Skoda'nın Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq ve Kodiaq modellerinin 2024 Mart fiyatları açıklandı. İşte modellerin öne çıkan özellikleri ve Skoda Türkiye 5 Mart 2024 fiyat listesi...

Skoda Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları!

Otomotiv devi Skoda yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı Şubat 2024 fiyat listesini açıkladı. İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları...

Skoda’dan büyük ses getirecek Scala sürprizi! Scala’nın fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Kasım ayı kapsamında fiyat listelerini tek tek güncelleyen Skoda, Fabia’nın ardından Scala’nın da fiyat listesini paylaştı. Skoda’nın paylaştığı yeni fiyat listesine bakıldığında Scala’ya ekim ayının ardından kasım ayında da zam yapılmadığı görüldü.

Skoda Fabia’ya tam 25 bin TL kasım zammı geldi! En ucuz Fabia’nın fiyatını görenler gözlerine inanamadı!

Skoda, kasım ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini tek tek güncelleyerek paylaşmaya başladı. İlk olarak, Fabia’nın güncel fiyat listesini paylaşan Skoda, bu modele tam 25 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Ekim ayı girer girmez Skoda’dan müjde geldi! Fabia modeline ekim ayında zam yok!

Skoda, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyat listesini bir bir yayımlamaya başladı. Yayımlanan fiyat listelerine bakıldığında Skoda’ya ekim ayında zam gelmediği görüldü.

Skoda’nın en çok sevilen modeli Fabia'ya eylül ayında 25 bin 633 TL zam geldi! İşte en ucuz Skoda Fabia fiyatı...

Skoda, eylül ayına girer girmez tüm modellerinin fiyat listesini tek tek revize etmeye başladı. Bu kapsamda, efsanevi modellerinden Fabia’nın da fiyat listesini güncelleyen Skoda, Fabia’nın Eylül 2023 fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Skoda Fabia’ya 5 bin 633 TL’lik zam! Fabia’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Skoda, Fabia modeline ağustos ayında 5 bin 633 TL’lik mini bir zam yaptı. Skoda’nın ağustos ayı kapsamında Fabia’ya zam yapıp yapmayacağı merak edilirken, gelen 5 bin 633 TL’lik zammın ardından Fabia sahibi olmak isteyenler rahat bir nefes aldı.

Skoda Fabia’ya iki haftada iki zam birden! Önce 125 bin TL, sonra 84 bin 367 TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayına girilmesinin ardından tüm modellerinde fiyat güncellemesine gitmişti. Yapılan güncelleme sonrası Fabia modeline 125 bin TL zam yapıldığı öğrenildi. Fabia’ya ikinci bir zam geldiğini duyuran Skoda Fabia’nın 84 bin 367 TL daha zamlandığını açıkladı.

Skoda Fabia’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Tam 125 bin TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayı kapsamında fiyatlarını güncellediğini duyurdu. Nisan, mayıs ve haziran ayında olduğu gibi bu ay da fiyat listesini güncelleyen Skoda, yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Skoda Fabia’ya şok zam! Bu ay tam 40 bin TL zam geldi!

Türkiye piyasasında hatırı sayılır bir yeri olan Skoda, mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi bu ay da tüm modellerine zam yaptı. Güncellenen fiyatlara bakıldığında Fabia’ya tamı tamına 40 bin TL zam geldiği görüldü.

Skoda Fabia bayide uygun fiyatla! Sıfır km alımlarda çok özel fırsat sunuyor

Yakıt ekonomisi: Fabia, modern motor seçenekleri sayesinde düşük yakıt tüketimi sağlar. Aracın benzinli motor seçenekleri, sınıfında en düşük CO2 emisyonu değerlerine sahiptir. Skoda Fabia almak isteyen atandaşlar%1,99’a varan kredi imkanını hemen değerlendirin.

Skoda Fabia Nisan ayında zamlandı mı? %1,99’a varan kredi olanakları sizi bekliyor

Skoda Fabia Monte Carlo, günlük sürüşünüzü olabildiğince konforlu ve güvenli hale getirir. %1,99’a varan kredi imkanı ve çok özel fırsatlar ile  ŠKODA Yetkili Satıcılarında sizleri bekliyor. Skoda'nın Nisan fiyatları merak ediliyor. Peki 05 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Skoda Fabia 23 mart 2023 fiyatları araştırılıyor! İşte Skoda Fabia 23 Mart 2023 fiyat listesi

Skoda Fabia, pratiklik ve uygun fiyatlılık konularına öncelik veren sürücüler tarafından tercih edilen bir arabadır. Performans ve lüksten ziyade pratiklik ve güvenilirlik arayan sürücüler için popüler bir seçenektir. Peki Skoda Fabia 23 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

fabia Haberi

fabia

Güncellenen tasarımıyla ve sınıfının en aerodinamik gövdesiyle sunulan Skoda Fabia’nın LED ön farları standart olarak gelirken, isteğe bağlı olarak FULL LED ön farlar da tercih edilebiliyor.

10,25 inç dijital göstergesiyle Skoda Fabia, tüm bilgileri size anında sunarken, otomobilin her detayına olan hakimiyetinizi ise zirveye çıkartıyor.

Krom çerçeveli ön ızgara, ince formlu LED far grubu, güçlü görünümü destekleyen alt tamponuyla beğeni toplayan Skoda Fabia, bagaj kapağına uzanan far grubunun oluşturduğu tasarımıyla rakiplerini kıskandırıyor.

Öte yandan birçok renk opsiyonuyla özelleştirebileceğiniz Skoda Fabia, gövde renklerinin, siyah veya gri renkle kombine edilebilmesine de imkan tanıyor. Ekim ayı fiyat listesi yayımlanan Fabia'nın fiyatı ise değişmedi.

Peki Skoda Fabia’nın teknik özellikleri neler? İşte, Skoda Fabia’nın teknik özellikleri ve 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

SKODA FABİA’NIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

Silindir Hacmi...