29 / 03 / 2024

Fahrettin Altun 103 emekli amiralin bildirisine yönelik açıklama

Fahrettin Altun 103 emekli amiralin bildirisine yönelik açıklama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Altun'un o değerlendirmesi...

Deep fake nedir?

Son günlerde Kemal Kılıçdaroğlu ve Fahrettin Altun arasındaki deep fake iddiaları gündemde. Bunun üzerine vatandaşlar deep fake teknolojisinin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki, deep fake teknolojisi nedir? 

Kanal İstanbul'un www.kanalistanbul.gov.tr sitesi açıldı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından, Kanal İstanbul projesiyle ilgili web sitesinin yayına alındığı açıklandı. Fahrettin Altun, konuyla ilişkin Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Fahrettin Altun'dan Karabağ'ın imarına ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun karabağ'daki yeniden imar sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fahrettin Altun'dan Kanal İstanbul paylaşımı! 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Altun, Kanal İstanbul Projesi'nin Türkiye'nin en prestijli projesi olduğunu dile getirdi. 

Fahrettin Altun'dan, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Altun'un o değerlendirmesi...

Fahrettin Koca: Acil durum hastanelerimiz Türkiye için zorunlu projelerdir!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada,  "Acil durum hastanelerimiz Türkiye için zorunlu projelerdir." diye konuştu.

Kurtuluş Altun: Gayrimenkullerin, menkule dönüştürülmesi gerekiyor!

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Genel Müdürü Kurtuluş Altun, "Gayrimenkul servetimiz erimiş gibi gösteriliyor. Bunun arka planında liraya oynanan oyunun bir benzeri var. Bu manipülasyonun arkasında dış etkiler var" dedi...

Fahrettin Koca: Salgın hastaneleri kalıcı olarak inşa edildi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle mücadele kapsamında inşa edilen salgın hastanelerinin kalıcı olarak inşa edildiğini söyledi...

Fahrettin Altun, evinin yanındaki alanı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Üsküdar'daki arsasıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin, "Evini kendi arsası içinde büyütme imkanı olduğu halde bunu da yapmamıştır. Evinin ve bahçesinin hemen yanında bulunan alanı ise Vakıflar Genel Müdürlüğünden kiraladı" dedi...

Suat Özçağdaş'tan kaçak yapı itirafı!

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki konutunu fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ifadesinde olay yerine gittiğinde kaçak yapı görmediğini belirtti.

Fahrettin Altun Üsküdar'daki o arsayı 12 kat yüksek fiyata kiralamış!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un, Üsküdar'daki dairesinin yanında yer alan mezbelelik arsanın Altun tarafından yıllık 3.100 TL'ye kiraladığı ortaya çıktı.

Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç'tan arsa açıklaması!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç, müvekkilinin kiraladığı arsayla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Altun Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Altun tarafından kuruldu.

Fahrettin Altun 103 emekli amiralin bildirisine yönelik açıklama Haberi

Fahrettin Altun 103 emekli amiralin bildirisine yönelik açıklama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 103 emekli amiralin açıklamasına ilişkin sadece imzacıların değil, onları cesaretlendirenin de hukuk önünde hesap vereceğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Fahrettin Altun, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, açıklamayı hazırlayanlar ile varsa irtibatlı oldukları kişilerin tespiti ve yasal gereğinin takdir ve ifası amacıyla resen soruşturma başlattığını anımsattı.

Fahrettin Altun, "Sadece imzacılar değil, onları cesaretlendiren de hukuk önünde hesap verecek." değerlendirmesini yaptı.

103 emekli amiralden Montrö ve Atatürk...