28 / 03 / 2024

Fahri Eren

Fahri Eren

Topaç Madencilik Limited Şirketi, Osman Kızak, Fahri Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Cömert Sokak, Yapı Kredi Plaza'da kuruldu.

Gözde- Eren İnşaat'ın acı günü! Ali Akbulut vefat etti!

Gözde- Eren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Evren Madencilik şirketlerinin kurucusu Yüksek Jeoloji Mühendisi Ali Akbulut hayatını kaybetti. Akbulut'un cenazesi bugün Kartal Cemevi Vakfı'ndan saat 13:00'da kaldırılacak.

Fahri Kasırga: Yasalara göre bu saray kadar yasal, bunun kadar meşru hiçbir yapı yok!

Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Urla villalarının kaçak olabileceğini ancak kimsenin söz konusu villaların Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait olduğunu ispat edemeyeceğini söyledi.

TOKİ mahalle kültürünü içeren şehirler kuracak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, gayrimenkul sektöründeki iş adamlarına yeni stratejilerini İTO'da açıkladı. Turan, kentleşmedeki politikalarını, "Yatay mimariye uygun, yöresel öğeler ve mahalle kültürünü de içeren şehirler kurmak" şeklinde özetledi.

Fahri Kayahan Bulvarı'na suni kanal yapılacak!

Fahri Kayahan Bulvarı'nda yeni düzenlemeler yapılacağı belirtilerek; düzenleme çalışmaları kapsamında alt yapı ve üst yapının tamamen yenileneceği, ayrıca orta refüjün yerine suni bir kanal yapılacağı dile getirildi.

Fahri Kiraz Balıkesir'e 2 anaokulu yaptıracak!

Balıkesir’de genelinde bugüne kadar yapmış olduğu okul ve camilerle kendisinden sık sık söz ettiren işadamı Fahri Kiraz şimdide Balıkesir Merkezi’ne 5 derslikli, Ayvalık’a ise 6 derslikli anaokulu yaptırıyor.

Fahri Kiraz, Balıkesir'de 2 anaokulu yaptıracak!

Balıkesir’de genelinde bugüne kadar yapmış olduğu okul ve camilerle kendisinden sık sık söz ettiren işadamı Fahri Kiraz şimdide Balıkesir Merkezi’ne 5 derslikli, Ayvalık’a ise 6 derslikli anaokulu yaptırıyor.

Fahri Zorlu kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Fahri Zorlu kimdir? İnşaat Mühendisi Fahri Zorlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fahri Zorlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Fahri Zorlu..

Eren Hazır Beton İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Hazır Beton İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Aktaş ve Sinan Eren ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi, Baki Sokak'ta kuruldu.

Uğur Şeren Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı!

1975 yılı Antalya-Akseki doğumlu Uğur Şeren, Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı. Şeren, evli ve 2 kız çocuğu babası.

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Duygu Eren ve Bülent Özgür Kılıç tarafından 80 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Kuşadası Kenan Evren Caddesi'nin ismi Erdal Eren oldu!

Aydın ’ın Kuşadası ilçesindeki Kenan Evren Caddesi ’nin ismi, Erdal Eren Caddesi olarak değiştirildi.Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla "Erdal Eren Caddesi" olarak değiştirildi.

Üsküdar Fahri Erdoğmuş Parkı inşaatı yargıya taşındı!

Üsküdar'da bulunan Fahri Erdoğmuş Parkı'na ruhsatsız inşaata başlanması Üsküdar Belediye Meclis üyesi Banu Öztürk tarafından yargıya taşındı.

Şerif Eren kimdir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı olarak Genel Kurul'un onayına sunulacak olan Şerif Eren'in özgeçmişini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Fahri Eren Haberi

Fahri Eren


Topaç Madencilik Limited Şirketi, Osman Kızak, Fahri Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Topaç Madencilik Limited Şirketi iş konusu; 1- Konusu ile ilgili yurt içi ve yurt dışında yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, üretilmesi, işletilmesi,satılması, satın alınması,kiralanması, kiraya verilmesi, ithalini, ihracını ve ticaretini yapmak. 2- Konusu ile ilgili Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı almak, devri kabil maden haklarını devir almak. 3- Konusu ile ilgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden ve maden cevheri ve bunların türevleri ile mermer, taş, kireç, kum, kil, kömür ocakları işletmeciliğini yapmak. 4- Konusu ile ilgili mevzuata riayet etmek koşulu ile...