18 / 04 / 2024

fahriye evcen evi

fahriye evcen evi

Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, balayı dönüşünde Fahriye Evcen’in uzun süredir oturduğu İstinye’deki evinde yaşamaya başladı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'dan villa aldı!

Bodrum Gümüşlük'te çıkan yangınlar nedeniyle çok etkilenen Fahriye Evcen'e kayıtsız kalamayan Burak Özçivit eşi için Bodrum Gündoğan'da yeni villa aldı. Özçivit villa için 15 milyon TL ödedi.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'da arazi arıyor!

Bir süredir Bodrum'da bulunan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in villa inşaatı için arazi baktığı iddia edildi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villalarını yeniledi!

Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte Bodrum Gümüşlük'te 6 milyon TL'ye aldıkları villalarına tatile gitti. Evcen, evi 200 bin TL'ye yeniletti.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villası!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen oğulları Karan ile birlikte tatil sezonuna Bodrum Gümüşlük'teki 6 milyon TL'lik villalarında başladı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Zekeriyaköy’de 15 milyon TL'ye ev arıyor!

Çocukları Karan dünyaya gelen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Zekeriyaköy’den 15 milyon TL’ye kadar ev aradığı iddia edildi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Bozburun'da otel kapattı!

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin tatil planı ortaya çıktı. Marmaris’e gitmeye hazırlanan çift 7 odalı bir butik oteli 10 günlüğüne kapatacak. 

Karan için inşaat firmalarından 2 milyon TL'lik teklif!

Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin oğulları Karan’ın fotoğrafı için Katar ve Özbekistanlı inşaat firmaları 2 milyon TL teklif etti.

Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e villa jesti!

4 aylık hamile eşi Fahriye Evcen’le Almanya’ya giden Burak Özçivit, Düsseldorf’ta 3 milyon euroluk villa beğendi. Özçivit, bebek hediyesi için kesenin ağzını açtı.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in merak edilen yeni evi!

Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit yeni evlerinden ilk kareleri paylaştı. İşte Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in merak edilen yeni evi!

Burak Özçivit, eşine Almanya'dan 400 bin Euro'ya lüks bir ev aldı!

Burak Özçivit Almanya Solingen’den 400 bin euroya lüks bir ev aldı. Fahriye Evcen'e sürpriz yapan Burak Özçivit adeta aşka yatırım yaptı.

Burak Özçivit, Eskişehir'de ev kiraladı!

Çekimler sırasında ayak bileğinin yan bağları kopan Burak Özçivit, setin kurulduğu Eskişehir'den ev kiraladı. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in iki ay boyunca Eskişehir'de yaşayacağı söyleniyor. 

Burak Özçivit, Acakent'ten 15 bin TL'ye villa kiraladı!

Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit 29 Haziran'da gerçekleşen düğünlerinden önce İstinye'de bir dairede oturuyordu. Burak Özçivit, Acakent'ten 15 bin TL'ye villa kiraladı.

fahriye evcen evi Haberi

fahriye evcen evi

Geçen haftaya damga vuran düğünlerinin ardından Malpler’e balayına giden Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, dönüşte Fahriye Evcen’in uzun süredir oturduğu İstinye’deki evinde yaşamaya başladı.


HT Magazin'in haberine göre, evlendikten sonra yeni ev ve eşya arayışına girmek istemeyen çift, böylece hem zamandan hem paradan tasarruf etmiş oldu.


İkilinin yakın arkadaşlarının da Özçivit’e “İçgüveyi oldun” şeklinde takıldığı konuşuluyor. Çift, kısa tuttukları balayı dönüşünde mecburi olarak ayrı...