19 / 04 / 2024

faiz oranları ne kadar düştü

faiz oranları ne kadar düştü

Konut kredilerinin yüzde 1.0'in altına çekilmesiyle, kredili konut satışlarındaki düşüş hız kesti. Türkiye konut sektörü, satışlardaki düşüşlerin yerini artışa bırakacağı umuduyla gözlerini yeni faiz indirimlerine çevirdi.

Mevduat faizlerinde son durum ne? En yüksek mevduat faiz oranları: 100 bin TL'ye 32 günde tam bu kadar veriliyor!

Milyonlarca kişi bankaların mevduat faiz oranlarını ve en yüksek mevduat faiz oranlarını araştırıyor. Peki Mevduat faizlerinde son durum ne? En yüksek mevduat faiz oranları hangi bankalarda? İşte 16 Mart 2024 banka banka mevduat getirisi hesaplama....

Bankalar açıkladı! 50 bin TL ihtiyaç kredisinin faiz oranları ne kadar? 

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra ihtiyaç kredisi faiz oranları da güncellendi. Buna göre güncellenen rakamlar karşısında 50 bin TL'nin faiz oranı ve aylık taksiti ne kadar oldu?

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 1 milyon TL'nin banka banka faiz oranları!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından uygulanan faiz artırım politikasının etkisiyle, aralık ayında bankaların mevduat faiz oranları da değişti. Peki hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte banka banka faiz oranları...

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Aralık 2023 konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar?

Bankalardan kredi almak isteyenler güncel faiz oranlarını mercek altına aldı. Peki, 2023'te konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar? İşte detaylar...

Yeni konut kredisi kampanyası ile konut fiyatları düşer mi? 2023 konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Konut kredisi güncel faiz oranları araştırılırken, yeni konut kredisi kampanyası da gündem de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde dar geçimli aileler için yeni konut kampanyası duyurmuştu. Peki bu kampanya ne zaman belli olacak, konut fiyatları düşecek mi?

Bankaların mevduat faiz oranları ne kadar? 50 bin liranın 32- 92 günlük mevduat getirisi kaç TL?

Belli bir para birikimi olan ve bu parayı katlamayı planlayanların yeni adresi mevduat hesapları oldu. Peki, Bankaların mevduat faiz oranları ne kadar? 50 bin liranın 32- 92 günlük mevduat getirisi kaç TL? İşte detaylar...

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer? 

Konut satın alma işlemleri için ihtiyaç duyulan maddi desteği sağlayan kredi türü olarak tanımlanan konut kredisinin ne zaman düşeceği ev alacak kişiler tarafından merak ediliyor. Peki, Konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer? İşte detaylar...

14 Mayıs seçimi sonrasında döviz kurları ve faiz oranları ne olur? 

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kalan döviz kurları ve faiz oranlarının ne olacağı merak ediliyor. Dünya Gazetesi yazarı Mesut Koyuncu seçim sonrasında döviz kurlarının ve faiz oranlarının nasıl olacağını değerlendirdi.

KKM’da faiz bilmecesi! Faiz tavanı kaldırıldı! Kur korumalı mevduat hesaplarında yeni faiz oranları ne olacak?

Yüksek enflasyon karşısında alternatif getiri arayışına yönelenler yine kur korumalı mevduat hesabına yöneldi. Bir hafta içerisinde KKM hesapları 36 milyar liranın üzerinde artarken, uygulanacak faiz oranlarına ilişkin belirsizlik sürüyor.

Kur korumalı mevduat faiz oranları ne kadar? Kur korumalı mevduat hesaplama nasıl yapılır?

Geçtiğimiz yılın aralık ayında yürürlüğe giren Kur Korumalı Mevduat hesabı 3,6,9 ve 12 ay arasında açılabiliyor. Kur korumalı hesaptan yararlanmak isteyen vatandaşlar, birden fazla bankada da hesap açabiliyor. Peki, Kur Korumalı Mevduat faiz oranları ne kadar?

Bankaların ekim ayı ihtiyaç kredisi faiz oranları güncellendi! Yapı Kredi, İNG, TEB, Vakıfbank...

Bankalar ekim ayında ihtiyaç kredisi oranlarını güncelledi. Bazı bankalar faiz oranını arttırırken bazı bankalar ise düşürdü. Peki 2022 ihtiyaç kredi faiz oranları ne kadar? 

faiz oranları ne kadar düştü Haberi

faiz oranları ne kadar düştü

Türkiye istatistik Kurumu (TÜİK) Konut Satış istatistiklerine göre, Mayısta aylık bazda yüzde 33.6 gerileyen kredili konut satışlarındaki düşüş hızı Haziranda yüzde 26.8 indi.Kredili konut satışları, Mayıstaki 133 bin 777 adetten Haziranda 92 bin 936 düzeyine gerilerken, yılın ilk altı ayında da yüzde 32.4 düşüşle 524 bin 776 bine kadar geriledi. Konut sektörü, arz fazlası ve Merkez Bankasının Ocak'taki şok faiz artırımıyla son dönemde sıkıntılı günler geçiriyordu. Ancak faizlerin üç ayda 1.75 puan inmesi konut sektörüne umut ışığı oldu. 


FAİZ ORANIARI 0.80'NİN ALTINA İNEBİLİR"


DHAnın sorularını yanıtlayan Dumankaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, arz fazlasının genel itibari ile yoğun inşaat yapılanması nedeniyle bölgesel bazda meydana geldiğine dikkat çekti ve ekledi: "Genel olarak Türkiye'de sıfır konut ihtiyacı yıllık asgari 600 bin. TÜİK...