25 / 04 / 2024

faizsiz ev nasıl alınır

faizsiz ev nasıl alınır

Ev almak isteyenler vatandaşlar faizsiz ev alma sistemini merak ediyor. Peki faizsiz ev almak için neler yapılır?

Eminevim yeni evlenenler için teslimatları öne çekti!

142 binden fazla kişiyi faizsiz finansman modeli ile ev sahibi yapan Eminevim’in geliştirdiği Elbirliği finansman modeli ile teslimatlar 2 yıl daha erkene çekildi.

Faizsiz konut sistemine talep yüzde 110 arttı!

Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2017'de 27 binlerde olan faizsiz konut satışın geçen yıl itibariyle yüzde 110 artışla 60 bin adede çıktığını söyledi.

Faizsiz ev alma sektörü büyüyecek!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Çiftçi, birkaç yıl içinde tasarrufa dayalı faizsiz ev alma sektörü, giderek daha büyüyeceğini dile getirdi.

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Kira geliri getiren ev nasıl seçilmeli?

Kira geliri getiren evleri seçerken dikkat edilmesi gereken birçok faktör bulunuyor. Özellikle de apart ve dairelerde bazı detayları göz önünde bulundurmak, gelecek olan kiracılar için artı bir durumdur. Peki kira getiren ev nasıl seçilmeli ve nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Prefabrik ev nasıl yaptırılır? 55 metrekare 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadardır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen, ancak nasıl yaptırılacağına dair herhangi bir fikri olmayan kişiler bu konuda araştırmalar yapmaktadır. İşte prefabrik ev yaptırmaya dair merak edilen o detaylar!

Devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? Prefabrik ev kredisi nasıl alınır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen ancak nasıl yaptıracağını bilemeyen vatandaşlar, devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? şeklinde araştırmalara başladı. İşte bu konuda merak edilenler!

Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi?

Tapu, bir gayrimenkulün kime ya da kimlere ait olduğunu gösteren bir belgedir. Peki Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi? İşte detaylar!

Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır?

Prefabrik yapılara dair pek çok tanım yapılmaktadır. Ancak tam olarak nasıl yapıldıklarına dair bazı kuşkular bulunmaktadır. İşte Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır? sorularının yanıtı!

Ev alırken tapu ipotek sorgulama nasıl yapılır?

İpotek, bir borcun ödemesini garanti altına almak için taşınmazın teminat gösterilmesidir. Peki, ev alırken ipotek sorgulama nasıl yapılır? Tapuda ipotek nasıl öğrenilir? İşte detaylar…

Prefabrik ev yardımı nedir? Nasıl başvurulur? Kimler prefabrik ev yardımı alabilir? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca duyurulan prefabrik ev ve betonarme ev bakım ve onarım yardımının ne olduğu, nasıl başvuru yapılacağı, kimlerin başvurabileceği, yardımın ne kadar olacağı gibi sorular herkesin gündeminde. İşte, prefabrik ev yardımı hakkında her şey…

Ev sahibi kiracıyı nasıl çıkarabilir?

Kiracılar, ev sahiplerinin hangi durumlarda onları evden çıkaracaklarını bilmek istiyor. İşte Ev sahibi kiracıyı nasıl çıkarabilir? sorusunun yanıtları!

Miras kalan ev nasıl satılır? Miras kalan ev satılır mı?

Miras kalan ev satılır mı, nasıl satılır? soruları kendilerine miras kalan kişiler tarafından sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

Ev tüpünde fiyatlar nasıl? Enerji fiyatlarındaki artış, tüpü etkiledi mi? 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Eylül ayının ilk günü fiyatıyla merak uyandıran mutfak tüpünde son durum nasıl? Vatandaşlar tüp fiyatlarını merakla takip ediyor. En ucuz tüp hangi markada? 12 Kg’lık ev tüpü ne kadar? İşte, Aygaz, İpragaz, Mogaz 4 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır?

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır? tapuya dair sorulan soruların başında gelmektedir. İşte merak edilen detaylar!

faizsiz ev nasıl alınır Haberi

faizsiz ev nasıl alınır

İnsanlar konut sahibi olmak için çoğunlukla bankalardan konut kredisi çekiyorlar. Demokrathaber'de yer alan habere göre, kredi çektiği miktara göre vadeli şekilde kredi borçlarını da ödüyorlar. Ama kredisiz konut almak isteyen insanlar faizsiz ev satışı yapan kurumsal firmalara müracaat yapıyor. Bu sayede bankadan kredi almadan faizsiz ev alabiliyorlar.

Bu kurumsal firmaların kendi içerisinde konut almak isteyenlere koymuş olduğu bazı şartlar bulunuyor. Bu şartlara uyan kişiler bankalara bulaşmadan ve faizsiz olarak ev sahibi oluyorlar. Hem faiz vermek istemeyen hem de manevi yönden faize bulaşmak istemeyen vatandaşlar bazı kurumsal firmaları tercih ediyor.

Faizsiz Ev Kredisi Nasıl Alınır?

Faizsiz olarak ev kredisi alıp ev sahibi olmak isteyenlerin yapması gereken bazı şeyler mevcut. Bu kurallara uyan vatandaşlar faizsiz olarak ev kredisi sahibi oluyorlar. Faizsiz ev kredisi alarak...