25 / 04 / 2024

Fakir Inovax dikey süpürge fiyat listesi Haziran 2022

Fakir Inovax dikey süpürge fiyat listesi Haziran 2022

Hem dikey hem de el süpürgesi olarak kullanılabilen Fakir Inovax Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge fiyatı merak ediliyor. Peki Fakir Inovax Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge fiyatı kaç lira? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Fiyatları araştırılmaya devam ediyor; Fakir Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge fiyatı ne kadar oldu?  

Son dönemde oldukça popüler olan dikey şarjlı kablosuz süpürgelerin fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Dyson, Fakir, Philips, Karaca gibi pek çok marka dikey süpürge satışında birbirleriyle yarışıyor. Peki Fakir dikey şarjlı kablosuz süpürge fiyatları ne kadar?

Vestel CD7011 248 LT 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Vestel 7 çekmeceli dikey derin dondurucu, sessiz çalışan güçlü motoru ve geniş iç hacmiyle birlikte gıdaları yaz- kış muhafaza ederek soğutma ve dondurma ihtiyacınızı karşılar. 

Hanımlar dikkat! Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge Carrefoursa sitesinde yüzde 31 indirimle satış sunuldu. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Samsung'da seçili buzdolapları dikey süpürge hediyeli! 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

Samsung'un seçili buzdolapları şimdi 7.199 TL değerinde dikey elektrikli süpürge hediyeli. Markanın gardırop tipi buzdolabı modellerinde başlattığı kampanya ay sonuna kadar devam edecek. Peki, Samsung gardırop tipi buzdolabı fiyatları ne kadar?

Bosch'tan 3 beyaz eşya alana kablosuz dikey süpürge hediye! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Seçili Bosch ürünlerinde nisan ayına özel fiyat ve kampanyalar büyük avantaj sağlıyor. Bosch, seçili buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesini birlikte alanlara 5.040 TL değerinde unlimited 6 kablosuz dikey süpürge hediye ediyor. 

Hanımlar dikkat! Philips FC6724 Speed Pro 21.6 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge indirimde! 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Philips Dikey Şarjlı Süpürge iki farklı hız ayarıyla 40 dakika boyunca kesintisiz temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti kaç TL! Özellikleri neler? 

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti, 1000 watt gücündeki motoruyla doğrama ve çırpma işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Fakir Atria Electronic 4A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 2 bin 299 TL! Teknik özellikleri neler? 

Fakir Atria 4A Elektrikli Süpürge 890 watt motor gücü, 1.5 litre toz haznesi kapasitesi ve filtre sistemi ile temizlik işlemini gerçekleştirir.  Peki elektrikli süpürgenin diğer özellikleri neler?

Fakir küçük ev aletlerinde indirim fırsatı! Fakir küçük ev aletleri ne kadar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Fakir'de indirim var! Elektrikli süpürge, tost makinesi, çok programlı basınçlı pişirici, saç kurutma makinesi ve mikser avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Fakir Cuisinier ne kadar? Fakir Hypo Clean fiyatı ne kadar? Fakir Freelander NH 5056 kaç TL? İşte detaylar...

Popüler dikey şarjlı süpürgeler en uygun bu adreslerde! 3 Nisan 2023 fiyat listesi... 

Gelişen teknolojiyle birlikte büyük değişim geçiren elektrikli süpürgelerin dikey modelleri son zamanlarda büyük ilgi görüyor. Dyson ve Philips markaları satış rakamlarında en üst sıralarda yer alıyor. Peki, Dyson V10 ne kadar? Philips FC6724 Speed Pro kaç TL?

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge 12 bin 198 TL! Özellikleri neler? 

Fakir Robert RS 770 robot süpürge aynı anda silme ve süpürme işlemini gerçekleştirerek temizliği kolaylaştırıyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Karaca'dan efsane kampanya! Vantuz 4 yatay süpürge alana vantuz flexi dikey süpürge hediye! 26 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler dikkat! Karaca'dan Vantuz 4 Black Elektrik Süpürge alana, Karaca Vantuz Flexi 2 in1 Kırmızı Dikey El Süpürgesi hediye edilecek. İşte detaylar..

Çay severler dikkat! Fakir Temper Inox Çay Makinesi indirimde! 21 Mart 2023 fiyat listesi

1800 Watt güç ile çalışan Fakir Temper Inox Çay Makinesi yüzde 14 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki inox çay makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?

Fakir Inovax dikey süpürge fiyat listesi Haziran 2022 Haberi

Fakir Inovax dikey süpürge fiyat listesi Haziran 2022

Hem dikey hem de el süpürgesi olarak kullanılabilen Fakir Inovax Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge, pratikliğiyle evlerin vazgeçilmezi oluyor. Dual Cyclone ile yüksek çekim gücü sağlayan Fakir Inovax Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge, 54 dakikaya kadar elde kablosuz çalışma süresine sahip. 

Teknolojik ve ergonomik ürünleriyle  küçük ev aletlerinde dikkat çeken markalardan olan Fakir, dikey kablosuz süpürgelerde de ilk akla gelen ve tercih edilen markalar arasında bulunuyor. 

Ev temizliğinde en önemli araçlardan biri olan elektrik süpürgeleri son zamanlarda hantal ve büyük görüntülerinden kurtuldu. Fakir Inovax Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge de mükemmel temizlik sağlamasıyla dikkat çekiyor. 

Peki Fakir Inovax Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge fiyatı kaç lira? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

HEPA Filtre ile mükemmel hijyen sağlayan Inovax süpürge, UV-C Led Işıklı,...