19 / 04 / 2024

Fakir Robert Rs 720 Akıllı Robot Süpürge'de 4 bin 900 TL' ye varan indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 

Fakir Robert Rs 720 Akıllı Robot Süpürge'de 4 bin 900 TL' ye varan indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 

Fakir robot akıllı süpürge, yüksek emiş gücü, düşme engelleyici sensörü ve 120 dakika boyunca kesintisiz çalışma imkanı ile hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştirir. 



Fakir Robert II RS 720 süpürge+mop robot süpürge yüksek emiş gücü sayesinde temizliği kolaylaştırır. Çalışma süresi 120 dakika olan elektrikli süpürge temizlik ihtiyacınızı sonuna kadar karşılar. 

Fakir Robert Rs 720 Akıllı Robot Süpürge de 4 bin 900 TL ye varan indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 

500 ml toz haznesi ile temizliğe ara vermeden 120 dakika boyunca çalışma gerçekleşir. Cihaz sahip olduğu otomatik şarj özelliği sayesinde şarjı bitmeden şarj yuvasına döner. Akılıı robot süpürgede bulunan ıslak mop özelliği alandaki tozların tamamını tmeizlemeye yardımcı olur. 

Otomatik şarj özelliği sayesinde şarjı bitmeden şarj yuvasına dönüyor ve bir sonraki temizlik talebi için kendini yeniliyor. Islak mop özelliği ile alandaki tozların tamamını temizlemeye yardımcı oluyor. Şarj dolum süresi 5 saat olan robot süpürge şarjı dolduktan sonra 120 dakika boyunca evin her yerini hem süpürür hem de siler.

Sert zemin ve halılarda etkili temizlik ortaya koyan akıllı süpürge 24 Watt gücüyle tüm tozları ve kirleri içine çeker. Pil kapasitesi incelendiğinde 2500 mAh olan cihaz 5 saat sonra tam doluyor ve 120 dakika temizlik işlemi gerçekleşiyor. Cihaz bu temizlik işlemi sırasında  65 dB gürültü seviyesiyle çalışarak rahatsızlık vermiyor.

Peki Fakir akıllı robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede ne kadara satılıyor? 


Geri Dön