29 / 03 / 2024

Fares Alfares

Fares Alfares

Wegoturkey Gayrimenkul İnşaat Seyahat Arıcılık Hizmetleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Malak Kelzieh, Fares Alfares tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fares Alfares tarafından kuruldu.

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser Kanan, Ahmad Kanaan, Fares Altahleh ve Jamal Alnumairi ortaklığında kuruldu.

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Mahmoud Hafez M Fares ve Ranıa Ahmad M Alshahrour ortaklığında kuruldu.

Fırst Step Group Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Step Group Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Fares Alsheıkh tarafından kuruldu.

Dostu Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dostu Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün fatih'te Khaled El Merhebi ve Mohamad Fares ortaklığında kuruldu.

Çakırbeyli Çelik İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırbeyli Çelik İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Fares Çakırbeyli tarafından kuruldu.

Fj Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Fj Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile E. Othman Ghanem Al/Hammadı ve Fares Jum'a Abdallah Altahleh tarafından kuruldu.

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fares Çakırbeyli ve Kübra Nur Alemdar tarafından kuruldu.

Alfares Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Alfares Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer Hamd M Alfares ve Mohamed Osman ortaklığıyla kuruldu... 

Kaunos Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaunos Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Rahoma Fares Rahoma Fayed tarafından kuruldu. 

Flex Inn Otel Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kurudu!

Flex Inn Otel Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fares Deeb tarafından kuruldu. 

Mf Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mf Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fares Hourıeh tarafından kuruldu. 

United Group Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Nashat Fares M. Alhaj Yasin tarafından kuruldu.

Fares Alfares Haberi

Fares Alfares

Wegoturkey Gayrimenkul İnşaat Seyahat Arıcılık Hizmetleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Malak Kelzieh, Fares Alfares tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


Wegoturkey Gayrimenkul İnşaat Seyahat Arıcılık Hizmetleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 ) Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı,satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi...