24 / 04 / 2024

Faruk Özlü balıkesir

Faruk Özlü balıkesir

Faruk Özlü, Balıkesir Sanayi Odasında düzenlenen ortak törenle 10 bin kişinin çalışacağı Alimar Jeneratör, Eko Sinerji, TRIMline fabrikaları ile BEST A.Ş.'nin ek fabrikasının açılışına katılarak konuşma yaptı.

TOKİ’den Balıkesir Bigadiç’e 346 konut!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 346 adetlik konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar…

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Balıkesir Teknokent'in temeli atıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir’de Teknokent ve S.S Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin temelini attı.

Balıkesir Hilton Oteli'nin temeli atıldı!

Balıkesir’in ilk 5 yıldızlı otelinin temel atma töreni gerçekleşti. Temeli hafta sonu Balıkesir’e gelen Başbakan Binali Yıldırım attı.

Balıkesir ve Ordu'daki OSB'ler 5 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Son dönemde Balıkesir ve Ordu'da kurulan OSB'ler, yaklaşık 5 bin kişiye istihdam olanağı sağlayacak" dedi.

Balıkesir Doğumevi Kavşağı’nın temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılacak olan kentin 3. Kavşak projesi Doğumevi Kavşağı’nın temelleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katıldığı tören ile atıldı.

Alimar Jeneratör yeni fabrikasını Balıkesir OSB'de açtı!

Alimar Jeneratör'ün Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki modern fabrikasının açılışı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün katıldığı törenle yapıldı.

Balıkesir'de 200 milyon liralık 4 fabrika açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir’de 200 milyon liralık 4 fabrikanın açılışını yaptı. Türkiye’nin her şeye rağmen büyüdüğünü söyleyen Bakan Özlü, “Bu yıl da inşallah beklenenin üzerinde bir büyüme olur” diye konuştu

Faruk Özlü Balıkesir'de fabrika açılışlarına katıldı!

Faruk Özlü, Balıkesir Sanayi Odasında düzenlenen ortak törenle 10 bin kişinin çalışacağı Alimar Jeneratör, Eko Sinerji, TRIMline fabrikaları ile BEST A.Ş.'nin ek fabrikasının açılışına katılarak konuşma yaptı.

Balıkesir yatırımlarla cazibe merkezi haline geliyor!

Güney Marmara'da devletimizin yaptığı altyapı yatırımları, otoyollar, bölünmüş yollar, hastaneler, gölet, barajlar ve hızlı trenler gibi yatırımlar ile Balıkesir cazibe merkezi haline geliyor.

Edip Uğur'dan Balıkesir'e termal otel müjdesi!

Balıkesir'in Sındırgı, Bigadiç, Susurluk Kepekler, Gönen, Edremit Güre, Manyas bölgelerindeki kaplıcalarda 85-90 derece sıcaklığında termal suların bulunduğu alanlara 2 veya 3 tane 5 yıldızlı biner yataklı oteller yapılacağını dile getirdi.

Yeni projelerle Balıkesir'in yıldızı parlayacak!

Toplu konuttan rekreasyon alanlarına, kavşaklardan üst geçitlere kadar birçok projeye imza atılan Balıkesir, 5 yıldızlı oteller zinciri Hilton Otel ile Alışveriş Caddesi'ne de sahip olacak.

Balıkesir marka kent oluyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, farklı bölgelerinde farklı özellikleri ile ön plana çıkabilecek potansiyele sahip kentte, 5 yıldızlı projeleri teker teker faaliyete geçiriyor.

Faruk Özlü balıkesir Haberi

Faruk Özlü balıkesir

Bilim, Sanayi Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bu yıl içinde Ar-Ge Reform Paketi’nin hayata geçirildiğini hatırlatarak, "Şimdi sıra Üretim Reform Paketi’nde. Bu paketle özellikle OSB’lere yönelik önemli adımlar atacağız" dedi. Fabrikaların toplu açılışında konuşan Bakan Faruk Özlü, "Bugün Balıkesir’de 4 önemli fabrikanın açılışını yapıyoruz. Bu tesisleri ülkemize kazandıran Alimer, Ekosinerji, Trimline ve Best firmalarınıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Firmalarımıza başarılar, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Bu fabrikalarda çalışan işçi kardeşlerimize de kazasız belasız bir çalışma hayatı diliyorum. Bu fabrikalarımız, jeneratör, transformatör, elektrik panosu, modüler ofis sistemleri gibi katma değeri yüksek ürünler üretiyor. Burada üretilen ürünler, dünyanın hemen her yerine ihraç ediliyor. Ülkemizin işte böyle nitelikli ve ihracat potansiyeli yüksek yatırımlara çok ihtiyacı var. Balıkesir’in böyle değerli yatırımlarla büyümesinden büyük mutluluk duyuyoruz....