25 / 04 / 2024

fast track hizmeti nedir

fast track hizmeti nedir

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı misafirlerine yeni bir hizmet daha sundu. “Fast Track” adı verilen bu hizmet ile yolcuların ihtiyaç duyduğu anda konfor, hızlı ve kolay geçişe sahip olabilmeleri hedefleniyor...

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de Mücahit Yıldız tarafından kuruldu.

2022 FAST işlem limiti değişti! Peki yeni FAST limiti ne kadar oldu? Kaç TL'ye yükseldi?

Farklı bankalar arasında para göndermek ve almak isteyen vatandaşlar için saat ve gün sınırlamasını ortadan kaldırarak büyük bir kolaylık sağlayan FAST işlemi için limitler yeniden gözden geçirildi.

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022 bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

FAST işlem limitine güncelleme geldi! İşte 2022 FAST işlem limiti

Çeşitli bankalar transferleriyle para göndermek ya da almak isteyen kişilere özel saat kısıtlandırılmasının ortadan kaldırması sebebiyle büyük avantaj elde eden FAST işlemi için limitler yeniden oluşturuldu. Peki FAST yeni limiti ne kadar?

Merkez Bankası'ndan son dakika 'FAST' kararı! 5 bin liraya çıkarılıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) para transferlerinde 2 bin TL şeklinde açıklanan Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) işlem tutarı limitinin 21 Şubat 2022 tarihi itibarıyla 5 bin TL'ye çıkartacağını açıkladı.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süngü ve Bilgin Çifci tarafından kuruldu.

Emlakjet JetSat hizmeti Antalya'da!

Emlakjet Jetsat hizmetini Antalya'ya taşıdı. Emlakjet, 'acil nakit ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahipleri' için İstanbul ve Ankara’da sağladığı hizmeti Antalya'da da sunacak.

FAST para gönderme sisteminde değişiklik: Limit 2000 lira oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) 8 Ocak'tan itibaren kullanıma açılan yeni nesil 7/24 anlık ödeme sistemi Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) Sistemi'nde işlem üst limitinin 2.000 liraya yükseltileceğini açıkladı.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

TOKİ Danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 23 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı danışmanlık hizmeti alım işi ihalesini 23 Haziran 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Fast Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fast Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nergiz Karaca tarafından kuruldu.

ABD'de bankalar kripto para hizmeti sunacak!

New York merkezli Stone Ridge Asset Management'ın Bitcoin yatırımlarındaki iştiraki New York Digital Investment Group (NYDIG) ABD'de bu sene içinde yüzlerce banka tarafından müşterilerine Bitcoin alım, satım ve saklama hizmeti sunmaya başlamalarını beklediklerini belirtti.

fast track hizmeti nedir Haberi

fast track hizmeti nedir


İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı işletmecisi İSG, yolcularına, seyahatlerinde ihtiyaç duyacağı, hızlı ve kolay geçişi sağlayan “fast track” hizmetini satışa sundu.


İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı misafirlerine yeni bir hizmet daha sundu. “Fast Track” adı verilen bu hizmet ile yolcuların ihtiyaç duyduğu anda konfor, hızlı ve kolay geçişe sahip olabilmeleri hedefleniyor. Fast Track hizmetinde iç ve dış hat yolcuları için farklı ürün seçenekleri şeklinde sunuluyor. İç hat yolcuları, domfast kodlu ürünü satın alıp, terminal girişindeki CIP geçişini kullanarak hızlı geçiş yapabiliyor. İç hat yolcuları ayrıca, domcip kodlu ürünü satın alarak ise iç hat Lgm Lounge alanından yararlanabiliyor. Avantajlı pakete sahip olmak isteyen iç hat yolcuları ise domplus’ı satın alarak hem terminaldeki güvenlik kontrol noktalarından CIP geçişi kullanarak hızlı geçiş yapabilir, hem...