19 / 04 / 2024

Fatih Beyazıt Cami

Fatih Beyazıt Cami

Hürrem Sultan'ın yaptırdığı Haseki Külliyesi ile Mihrimah Sultan Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları bu yıl içerisinde tamamlanacak...

Fatih Rüştü Kaplan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi görevde yer alıyor?

Fatih Rüştü Kaplan ne zaman doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde ne iş yapıyor? İşte Fatih Rüştü Kaplan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de!

Arnavutluk Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirildi.

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri 63 milyon TL olarak belirlendi. Binanın yüzde 18 KDV dahil toplam değeri ise 74 milyon 340 bin TL oldu. 

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Taksim Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı? İşte Gezi Parkı'nın devri ile ilgili yasal detaylar...

Beyazıt Camisi’ndeki hünkar kasrı onarılacak mı?

Gezi Parkı’nın İBB’den, Beyazid Han-ı Sani Vakfı’na devredilmesi tepkilere neden olmuştu. Vakıf 2011’de yanan Beyazıt Camisi’ndeki tarihi hünkar kasrını hâlâ onarmadı, hünkar kasrı atıl durumda kaldı. 

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfına geçti!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin "Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı"na geçtiğini duyurdu.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oruç tarafından kuruldu.

Beyazıt Öztürk Çeşme'de 150 bin liraya malikane kiraladı!

Uzun zamandır gözlerden uzak duran Beyazıt Öztürk, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Yaz sezonu için iki katlı beyaz bir taş ev kiralayan sunucunun, 150 bin lira ödediği ortaya çıktı.

Beyazıt Öztürk İspanya’daki evini 600 bin dolara satıyor!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, İspanya’da daha önce 400 bin dolara satın aldığı evini 600 bin dolara satışa çıkardı. Öztürk, annesiyle birlikte yaşamak için bahçeli ve havuzlu bir villa arıyor.

Beyazıt Camisi'nin restorasyonu 48.8 milyon TL'ye yapıldı!

İstanbul'da "orijinalliğini koruyan en eski selatin camisi" olarak kabul edilen Beyazıt Camisi'nde büyük bir titizlikle restorasyon yapıldı. Yılmaz Yapı Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yürütülen restorasyonu, 48 milyon 899 bin 746 TL'ye yapıldı...

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Fatih Beyazıt Cami Haberi

Fatih Beyazıt Cami
Hürrem Sultan'ın yaptırdığı Haseki Külliyesi ile Mihrimah Sultan Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları bu yıl içerisinde tamamlanacak. Bu yıl İstanbul'da Fatih Beyazıt Cami, Fatih Mahmutpaşa Cami, Beşiktaş Ortaköy Cami, Fatih Neslişah Sultan Cami, Beyoğlu Sahaf Muhittin Cami, Üsküdar Atik Valide Külliyesi, Beşiktaş Yahya Efendi Cami ve Türbesi, Beyoğlu Molla Çelebi Cami, Fatih Molla Fenari Cami'nin restore çalışmaları...