19 / 04 / 2024

Fatih Çakır

Fatih Çakır

Hef Grup Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Fatih Çakır, Hacı Çelen, Erdal Çakır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak 2014 tarihinde kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Çkr Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çkr Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çakır tarafından kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Star 44 Emlak Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Star 44 Emlak Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Çakır tarafından kuruldu.

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Tgc Otelcilik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Tgc Otelcilik Turizm Limited Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli  ile Aslı Gür ve Timur Çakır tarafından kuruldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!

17 Ağustos Marmara Depremi nedeniyle açıklama yapan İTÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ziyadin Çakır  İstanbul'da kentsel dönüşümde büyük değişim yaşandığını ancak henüz istenilen seviyede olmadığını dile getirdi. 

Denebi İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Denebi İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Çakır tarafından kuruldu.

Fatih Çakır Haberi

Fatih Çakır


Hef Grup Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Fatih Çakır, Hacı Çelen, Erdal Çakır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Hef Grup Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak.


Hef Grup Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, İncirtepe Mahallesi, Okurlar Caddesi, No:85J. Kiptaş 5. Etap B3 Blok...