27 / 04 / 2024

Fatih Çelik

Fatih Çelik

Botan Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çelik, Fatih Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Samandıra, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

FC Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

FC Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Ceyhun Çaplık, Fatih Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Ögem Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ögem Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Öge tarafından kuruldu.

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fatih Çelik, O. Süleyman Aslan ve Orkun Aksoy ortaklığında kuruldu.

Fatih Özkadı ne zaman Çevre Kurulu Başkanı oldu? Arçelik’te hangi üst düzey görevi yürütüyor?

Fatih Özkadı kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatı boyunca hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Fatih Özkadı’nın hayatı...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Fatih Ebiçlioğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Koç Holding’de ne iş yapıyor?

Fatih Ebiçlioğlu hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders veriyor? Arçelik’te hangi alanda çalışmalar yapıyor? İşte Fatih Ebiçlioğlu’nun hayatına ilişkin detaylar...

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahaddin Erkek tarafından kuruldu.

Fatih Rüştü Kaplan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi görevde yer alıyor?

Fatih Rüştü Kaplan ne zaman doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde ne iş yapıyor? İşte Fatih Rüştü Kaplan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çelik tarafından kuruldu.

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

Alaz Gyg Yapı Ve Limited Şirketi kuruldu!

Alaz Gyg Yapı Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Fatih Çelik ve Sefa Celep ortaklığında kuruldu.

Akc Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Akc Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çelik tarafından kuruldu.

Zenia İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis  Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenia İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis  Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Muammer İpci tarafından kuruldu.

Proçelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proçelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aktaş ve Fuat Ferhat Yurttaş ortaklığında kuruldu.

Fatih Çelik Haberi

Fatih Çelik

Botan Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çelik, Fatih Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta kuruldu. 


Botan Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...