27 / 04 / 2024

Fatih Kasım Gürani Aile Sağlığı Merkezi son durum

Fatih Kasım Gürani Aile Sağlığı Merkezi son durum

İlçedeki çalışmalarına devam eden Fatih Belediyesi, Kasım Gürani Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Akaryakıta indirim geliyor mu? Benzin, motorin, LPG fiyatlarına hemen bakın! 10 Kasım güncel fiyatlar...

Milyonlarca sürücü 'Akaryakıta indirim geliyor mu? Benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar?' sorularının yanıtlarını merakla araştırıyor. Peki 10 Kasım 2023 benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç TL oldu? 

Gümüş yatırımcılarını zengin mi edecek? Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! İşte gümüş fiyatları 13 Kasım 2022!

Gümüş yatırımcılarını zengin mi edecek? Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! Peki gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olur? İşte son dakika gümüş fiyatları 13 Kasım 2022...

Altın ipleri kopardı! Resmen yürümüyor koşuyor! Bu rakamı görenler küçük dilini yuttu İşte 13 Kasım 2022 altın fiyatları

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altın ipleri kopardı! Resmen yürümüyor koşuyor! Bu rakamı görenler küçük dilini yuttu... Peki altın fiyatları ne kadar? İşte 13 Kasım 2022 altın fiyatları...

Benzin ve motorine indirim sinyali! İşte 12 Kasım Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorine ve LPG’ye indirim gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarına zam mı geldi? İşte 12 Kasım Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin ne kadar oldu? İşte 11 Kasım Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG kaç TL oldu, akaryakıta zam mı yoksa indirim mi gelecek? İşte 11 Kasım Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Toyota Yaris Cross'un fiyatı görenleri şaşkına çevirdi! İşte Toyota Yaris Cross 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Japon otomotiv devi Toyota’nın en yeni SUV’u olan Yaris Cross’un kasım ayı fiyat listesi görenleri şaşkına çevirdi. SUV model olarak uygun fiyatlı alınabilecek en popüler otomobil modelleri arasında yer alıyor. Peki Toyota Yaris Cross fiyatı ne kadar? Toyota Yaris Cross 11 Kasım 2022 fiyat listesi.

Carrefoursa'da tek fiyat kampanyası! Sucuk fiyatları dibi gördü! İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Carrefoursa tek fiyat kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında sucuk fiyatları dibi gördü. Peki Carrefoursa'da sucuk çeşitleri ne kadar kaç TL oldu? İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Benzin ve motorin ne kadar oldu? İşte 10 Kasım Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına zam gelecek mi, Akaryakıt fiyatlarına ne zaman indirim gelecek? İşte 10 Kasım Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Audi'nin en görkemli modeli Q7'nin fiyatları belli oldu! İşte Audi Q7 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi otomobil markasının en görkemli modeli Q7'nin kasım ayının fiyat listesi belli oldu. SUV araba sevenlerin en çok tercih ettiği Audi Q7 fiyatları merak ediliyor. Peki Audi Q7 fiyatı kaç TL? Audi Q7 fiyatı kaç lira? İşte Audi Q7 10 Kasım 2022 fiyat listesi...

Gülaylar altında haftanın fırsatları! Tüm takılarda yüzde 55 indirim! Gülaylar altın 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında haftanın fırsat ürünleri belli oldu. Kolyeden küpeye, yüzükten bilekliğe kadar aradığınız tüm takı modelleri çok uygun fiyata satılıyor. Peki Gülaylar altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar altın 10 Kasım 2022 fiyat listesi.

Benzin ve motorin ne kadar oldu? İşte 9 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, LPG kaç TL oldu, motorine zam geldi mi? İşte 9 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatı ne kadar oldu? İşte 8 Kasım Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, motorin kaç TL oldu, akaryakıta yeni bir zam gelecek mi? İşte 8 Kasım Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Hurda fiyatları fırladı! Rekor zam görüldü! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 8 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Gelen zamla birlikte hurda fiyatları resmen fırladı. Vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını merak ediyor. Peki bugün bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel hurda fiyat listesi 8 Kasım 2022.

Fatih Kasım Gürani Aile Sağlığı Merkezi son durum Haberi

Fatih Kasım Gürani Aile Sağlığı Merkezi son durum

Fatih Belediyesi tarafından Ayvansaray Mahallesi’nde hayata geçirilen Kasım Gürani ASM (Aile Sağlığı Merkezi)’nin inşaatı tamamlandı.

Fatih Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ayvansaray Mahallesi Hacı Rıza Sokağı’nda hayata geçirilen Kasım Gürani Aile Sağlığı Merkezi 3 kat üzerinde 510 metrekarede hizmet verecek.

Her kata ve bina dışına kamera sistemi ile yangın ve gaz alarm sistemi kurulan, ısıtma ve soğutma sistemleri tamamlanan aile sağlığı merkezinde 112 Acil Servis Birimi, emzirme ve aşı odası, engelli muayene odası, mutfak, bay, bayan ve engelli tuvaletler bulunuyor. İnşaatı tamamlanan ASM, çevre düzenlemesi ve iç tefrişatının tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine...