27 / 04 / 2024

Fatih Küpoğlu özgeçmiş

Fatih Küpoğlu özgeçmiş

Mimar Fatih Küpoğlu kimdir? Mimar Fatih Küpoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Küpoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatih Küpoğlu...

Fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL? Şehir şehir belli oldu!

Fındık fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

Banka kiralık kasalarına ilgi ikiye katlandı! Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Değerli eşyaları ya da belgeleri güvenli bir şekilde saklamak için vatandaşlar bankaların kiralık kasalarına yöneliyor. Son bir yıl içerisinde banka kiralık kasalarına ikiye katlanmış durumda. Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

Hisseli tapunun bir kısmı satılabilir mi?

Hisseli tapu pek çok kişinin sahip olduğu tapu çeşididir. Hisseli tapu, diğer tapu çeşitlerinden farklıdır. Bu tapuda konusu geçen mülkün sahibi birden fazla kişidir. Bu konu kapsamında, “Hisseli tapunun bir kısmı satılabilir mi?” sorusu yanıt arıyor. İşte detaylar!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

5 yıllık kiracı tahliye edilebilir mi?

Konut kira fiyatlarının artması ile birlikte bir çok ev sahibi ve kiracı karşı karşıya geldi. Enflasyonun üstündeki kira zamları sonrasında davalarda patlama yaşandı. Peki, 5 yıllık kiracı tahliye edilebilir mi? İşte tüm merak edilenler...

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Ağır yara alan kripto paralar gaza bastı! Kötü senaryo geride mi kaldı?

Gündemden düşmeyen kripto paralar gaza bastı. Peki yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda kötü senaryo geride mi kaldı? İşte kripto paralarda son durum...

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Avni Köroğlu tarafından kuruldu.

Fatih Küpoğlu özgeçmiş Haberi

Fatih Küpoğlu özgeçmiş

Fatih Küpoğlu kimdir?

1985 yılında İnebolu'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İnebolu'da tamamladıktan sonra eğitimine Kastamonu'da devam ederek Kastamonu Abdurrahmanpaşa lisesinden 2003 yılında mezun oldu. 


Konya Selçuk üniversitesi mimarlık bölümünü kazanarak mimarlık eğitimine başladı. 


2007 yılında mezun olduktan sonra, Konya Aksaray Gaziantep ve İstanbul'da birçok restorasyon projesi çalışmalarında bulundu. Daha sonra meslek hayatına İstanbul'da devam etme kararı aldı. 


2007 yılında çalışmaya başladığı AE Mimarlık ofisine 2012 yılında ortak oldu.


AE Mimarlık..

1991 yılında Mimar Ahmet ERKURTOĞLU tarafından İstanbul merkezli olarak kurulmuştur. Özel ve kamusal tüm mimari gereksinimleri mimari gereklilikler çerçevesinde karşılamaktadır.


Esnek ve işlevsel mimari çözümlerin sürdürülebilir çerçevede inşasının yaratıcı mekanlarla insan hayatına değer kattığına inanmaktadır. Bu çerçevede yapı sektörüne yüksek kalitede mimari hizmet sunmaktadır. İşverenlerine ve dostalarına teknoloji ve sanatı, form ve fonksiyoniliteyi optimum düzeyde...