25 / 04 / 2024

Fatih Mehmet Tırımoğlu

Fatih Mehmet Tırımoğlu

Verasan Yapı Tekstil Elektronik Makina Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Fatih Mehmet Tırımoğlu tarafından 300 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Fatih, Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

İstanbul'da 855 bin bağımsız bölüm dönüştürüldü! Dönüşmesi gereken yaklaşık 600 bin konut daha var!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de şimdiye kadar 60 bin, İstanbul'da ise 855 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü söyledi.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

Süt ve süt ürünlerine bir zam daha geliyor!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sencer Solakoğlu süt ve süt ürünlerine bu hafta yapılan son ihalelerle birlikte 2,5 lira zam geleceğini duyurdu.

10 değil 20 değil yüzde 35 zam! Et ve süt ürünlerine dev zam kapıda! 

Şeker, ayçiçek yağı, ekmek derken bir zamda et ve süt ürünlerine geliyor. TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu, kasım ayına kadar et ve süt ürünlerine en az yüzde 30-35 zam geleceğini söyledi. İşte Solakoğlu'nun dikkat çeken açıklamaları...

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Başkurt tarafından kuruldu.

Validebağ Korusu'nun millet bahçesine dönüştürülmesiyle ilgili önerge verildi!

Üsküdar'da bulunan Validebağ Korusu'nun millet bahçesine dönüştürülmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kabakoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'daki riskli 200 bine yakın yapı dönüştürülmeli!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul’un çare bulmak zorunda olduğumuz en kritik meselesi, bizim tespitlerimize göre, 200 bine yakın riskli yapının bir şekilde dönüştürülmesi" dedi.

Fatih Mehmet Tırımoğlu Haberi

Fatih Mehmet Tırımoğlu

Verasan Yapı Tekstil Elektronik Makina Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Fatih Mehmet Tırımoğlu tarafından 300 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Fatih, Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.


Verasan Yapı Tekstil Elektronik Makina Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...