19 / 04 / 2024

Fatih Molla Aşkı Mahallesi imar planları

Fatih Molla Aşkı Mahallesi imar planları

Fatih ilçesi, Molla Aşkı Mahallesi, 2636 ada, 3 ve 4 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Pasifik GYO imzalı "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor!

Pasifik GYO'nun "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor. Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, "Dünyada mimarinin son trendlerinde bulunan, fakat İstanbul’da olmayan unsurları, İstanbul’un güzelliğine yakışır biçimde projemize dahil ediyoruz" şeklinde konuştu.

Asgari ücrete ek zam sonrası gelecek yeni zammı Fatih Portakal açıkladı! Rakamı duyanların ağzı açık kalacak

Asgari ücrete 1 Temmuz'da gelen yüzde 30 zam miktarı çalışanın cebine girmeden ürünlere gelen zamla anında erimeye başladı. Zam furyasına ilk yumurtayla başlandı. İkinci rekor zammın neye geleceğini Faith Portakal açıkladı. Duyanların ağzı açık kalacak!

Fatih Molla Aşkı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Fatih ilçesi, Molla Aşkı Mahallesi, 2636 ada, 3 ve 4 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

İhya Vakfı'nın İslami İlimler Külliyesi Fatih'te açıldı!

İhya Vakfı, İslami ilimlerde uzmanlaşmak isteyenler için İslami İlimler Külliyesi'ni Fatih'te açtı.

Cerrahpaşa Kütüphanesi'nin inşaatında son durum ne?

Fatih Belediyesi Başkanı M. Ergün Turan, Fatih’e yeni bir hayat kazandıracak önemli projelerden olan Cerrahpaşa Kütüphanesi’nin çalışmalarında incelemeler yaptı

Fatih Portakal'dan bakanlık hakkında Emniyet'e suç duyurusu!

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, “Fatih Portakal’a kötü haber! Çiftliğine diktiği kaçak yapı yıkılacak” başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Portakal, "Evimin üstünde drone uçurup özel mülkü dikizlemekten Emniyet'e şikayetimizi yaptık. Bunun bir hukuki süreci olacak" dedi...

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Esra Nur Açkı evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı ile adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy dünya evine girdi. 

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkada tarafından kuruldu...

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Açık tarafından kuruldu. 

Denizli Bostanyeri köyü ile Molla Ahmet köyünün yol sorunu mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan'a bağlı Bostanyeri Köyü ile Babadağ ilçesine bağlı Molla Ahmet köyünün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fatih Şubesi açıldı!

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fatih Şubesi, Ünsal Kıran Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Fatih, Molla Ferani Mahallesi, Ali Baba Türbe Sokak'ta açıldı.

Kıdık Toplu Taşımacılık İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Kıdık Toplu Taşımacılık İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi, Ali Kıdık ve Mehmet Kıdık Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 13 Kasım'da açıldı.

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. açıldı!

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te açıldı.

Fatih Molla Aşkı Mahallesi imar planları Haberi

Fatih Molla Aşkı Mahallesi imar planları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Fatih ilçesi, Molla Aşkı Mahallesi, 2636 ada, 3 ve 4 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı 5 Şubat 2021 tarihinde askıya çıkarıldı.

Fatih ilçesi, Molla Aşkı Mahallesi, 2636 ada, 3 ve 4 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı 8 Mart 2021 tarihinde askıdan inecek.

İmar planı için