27 / 04 / 2024

Fatih Saraçın Habertürkteki görevi nedir

Fatih Saraçın Habertürkteki görevi nedir

Fatih Saraç kim? Fatih Saraç, Bim'in yöneticilerinden midir? Fatih Saraç'ın Kasımpaşaspor'daki görevi nedir? Fatih Saraç, Habertürk ve Ciner Holding'teki görevi nedir? Fatih Saraç kimdir? İşte Fatih Saraç'ın biyografisi...

Konut fiyatlarındaki düşüş kiraları da etkileyecek! Kira bedellerinde büyük artış beklenmiyor!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan’ın açıklamalarını değerlendirdi. Konut sektöründeki gidişatın tam da tahmin ettikleri gibi gittiğini belirten Akçam, konut fiyatlarında bir süre düşüşün yaşanacağını, daha sonra ise fiyatların kısmen de olsa sabitleneceğini açıkladı.

Tüm zamları önceden bilen o isim açıkladı: Emekliye seyyanen zam yapılacak!

Tüm zamları önceden bilen gazetesi Fatih Portakal'dan dikkat çeken seyyanen zam açıklaması geldi. İşte Fatih Portakal'ın o açıklamaları...

Halk GYO Fatih Binası'nın değeri 86 milyon TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Fatih Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 86 milyon TL'yi aştı.

Bu ilçede yaşayanlar dikkat! Depreme en dayanıksız ilçe seçildi!

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın açıkladığı resmi verilere göre, Aydın Efeler'deki yapıların büyük bir kısmının deprem riskine karşı güvensiz olduğu belirtildi.

Fatih Özkadı ne zaman Çevre Kurulu Başkanı oldu? Arçelik’te hangi üst düzey görevi yürütüyor?

Fatih Özkadı kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatı boyunca hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Fatih Özkadı’nın hayatı...

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kadiroğlu, Fatih Kesgün, Hasan Gümüş, Turkmall Planlama Gayrimenkul ve SCC Gayrimenkul İnşaat ortaklığında kuruldu.

Fatih Erbakan'dan dikkat çeken asgari ücret açıklaması: ''15 bin liraya yükseltilmesi gerek'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün ara zam görüşmeleri başlayan asgari ücretle ilgili yaptığı açıklamada, işverene de destek verilerek asgari ücretin en az 15 bin TL'ye yükseltilmesi gerektiğini belirtti. İşte Fatih Erbakan'ın asgari ücret açıklamasının detayları...

Doğal gaz fiyatları ucuzlayacak mı? Vatandaşlara ücretsiz gaz verilebilir mi? Bakan Fatih Dönmez açıkladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Habertürk'te yayınlanan bir canlı yayına konuk olarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Construct Invest Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Construct Invest Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Abdulkhafız Rakhmatullaev ve Fatih Akgün ortaklığında kuruldu.

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Burak Karğın, Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın ve Kenan Karğın ortaklığında kuruldu.

Fatih Altaylı vatandaşın cebinden çıkacak parayı açıkladı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomik önlemlerin ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Doyou Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Doyou Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de ÖZkan Beyoğlu, Fatih Ergün ve ibrahim Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Fatih Saraçın Habertürkteki görevi nedir Haberi

Fatih Saraçın Habertürkteki görevi nedir

Fatih Saraç kimdir?


Fatih Saraç, 1960'da İstanbul'da dünyaya geldi. Kasımpaşa Spor Kulübü Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Fatih Saraç, Mekke Üniversitesi mezunudur. 


Fatih Saraç, Bim A.Ş.,Yeni Mağazacılık A.Ş. (A101), Ak Gıda A.Ş. kurucu ortağıdır ve eski Yönetim Kurulu Üyesidir. Halihazırda UCZ Mağazacılık A.Ş./ Dogal Gıda Ürünleri A.Ş. ve Mes Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanıdır.


Fatih Saraç, Habertürk Televizyonu, Habertürk Gazetesi ve www.haberturk.com sitesinin de sahibi Ciner Medya Yönetim Kurulu Üyesi ve...