29 / 03 / 2024

Fatma Toru

Fatma Toru

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin detaylarını paylaştı. Toru, ''Önümüzdeki 100 yıl boyunca konuşulacak bir dönüşümdür" diye konuştu.

Fatma Toru: Kentsel dönüşüm risktir!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ile Meram bölgesi üzerinde Kentsel dönüşüm ve referandum sürecini anlattı. Toru, “Kentsel dönüşüm bir belediye başkanı için risk ve hamallıktır. " dedi.

Fatma Toru: Kentsel dönüşüm popülaritesini koruyacak!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Çünkü burada harita mühendisliğinin ilgi alanı olan imar uygulamaları, arazi ölçümleri ve son yıllarda Gündem olan kentsel dönüşüm alanlarında önemli çalışmalar yapıyoruz. " dedi.

Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Meram Alavardı Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde yapılacak Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi’nin temel atma törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da katıldı...

Fatma Toru: Meram'daki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Augustus Otel’de düzenlenen programda AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ile Meram Belediyesi Meclis Üyelerine sunum yaptı. Toru, "Meram'daki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik" dedi.

Fatma Toru Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşları bilgilendirdi!

Fatma Toru, 6306 sayılı yasa kapsamında Bakanlar Kurulu tarafından ‘Riskli alan’ ilan edilen Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrunnisa Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Oses Konya üretim tesisleri törenle açıldı!

Türkiye’nin önde gelen çiğ köfte markası olan OSES Grup Gıda, Konya bölge üretim ve dağıtım merkezini düzenlenen muhteşem bir törenle hizmete açtı.

Meram şantiyeye dönecek!

Başkan Toru, pazarla entegre olacak bir sosyal tesis ile yine bu bölgeye hizmet edecek gençlik merkezini de önümüzdeki yıl içerisinde hizmete açmayı planladıklarını söyledi.

Meram'da iki tesisin temeli atılıyor!

Meram Belediyesi tarafından önümüzdeki hafta içinde 2 tesisin temeli atılırken bir tesis ile bir parkın da açılışı gerçekleştirilecek. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Açılış ve temel atma programlarımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Fatma Toru, Meram'da kentsel dönüşümü anlattı!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan Var’ sloganıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Toru, kentsel dönüşüm projesinin bölgeyi baştan aşağı değiştireceğini ifade etti.

Meram Gödene Kütüphanesi açıldı!

Meram Belediyesi tarafından Gödene Mahallesi'nde yaptırılan kütüphane, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılıştan sonra protokol üyeleri tarafından çocuklara şivlilik ikram edildi.

Meram Gödene Kütüphanesi bugün açılıyor!

Meram Belediyesi, bugün Gödene Kütüphanesi'ni hizmete açıyor. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Gerek fiziki belediyecilik gerece sosyal ve kültürel belediyecilik konusunda ilçemize yakışan hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. "

Fatma Toru: Barınacak değil yaşanacak alanlar yapacağız!

Türkiye'nin ilk başörtülü belediye başkanlarından biri olan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru bir yılda büyük bir başarıya imza attı. Toru "Kentsel dönüşüm ve yenileme, daha sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarının inşası için bir fırsattır" diye konuştu.

Konya'da Bacıyan-ı Meram girişimcilik kooperatifi kuruldu!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, kadınların ekonomik alanda daha aktif olmaları düşüncesinin yanı sıra kültürel ve sosyal hayata da katkı sağlamalarına öncülük edebilmek amacıyla "Bacıyan-ı Meram" adlı kadın girişimcilik kooperatifi kurdu.

Meram'da imar sorunlarını çözecek planlar askıya çıkıyor!

Meram'da merkezden başlayarak Karaman Yolu, Antalya Yolu ve Selbasan Çayı arasındaki bölgede imar planları revize edildi. Konya Meram'da imar sorunlarını çözecek planlar askıya çıkarılacak...

Fatma Toru: Meram dönüşümle değişti!

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Toru, yatırımlarla Meram'ın bambaşka bir çehreye büründüğünü anlattı.

Meram’ın konut hamleleri yüzleri güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Projelerimizle, sadece konut değil yaşam alanları ile Konya ve ülkemiz için artı değerler üretiyoruz” diye açıklama yaptı.

Meram'daki konut hamleleri vatandaşın yüzünü güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen konut hamlelerinin, vatandaşların yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Konya Meram'ın yeni merkezi yıl sonunda açılacak!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde inşa edilen komplekste incelemelerde bulundu. Projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Konya Meram'da 100 yıl konuşulacak dönüşüm!

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin detaylarını paylaştı. Toru, ''Önümüzdeki 100 yıl boyunca konuşulacak bir dönüşümdür" diye konuştu.

Konya'da kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Konya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu'nda yıkımlar başladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

Konya Şükran Mahallesi’nde kentsel dönüşüm tamamlanıyor!

Konya Meram'da yapımı süren kentsel dönüşüm projesi Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından incelendi. Toru, yıkım, uzlaşma süreçlerinin sona yaklaştığını belirtti.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

Konya Dutlu Koruluğu Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Konya Meram Belediyesi, Dutlu Koruluğu Sosyal Tesisi'nin temelini attı. Belediye Başkanı Fatma Toru tesisin ihalesinin 17 Aralık 2017'de tamamlanacağını söyledi.

Meram'da dönüşüm için ilk kazma bu yıl vurulacak!

Konya Meram'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi verdi.

Konya Meram’a 2 yeni sosyal tesis!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Çomaklı ve Loras mahallelerinde hayata geçirilen sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Konya Meram'daki dönüşümde bu yıl ilk kazma vurulacak!

Konya Meram'daki Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde anlaşma seviyesinin yüzde 85’i geçtiğini vurgulayan Başkan Fatma Toru, 2017 yılı içerisinde ilk kazmayı vurmak istediklerini belirtti.

Fatma Toru Haberi

Fatma Toru

Konya'nın Meram ilçesi Şükran Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar devam ediyor. Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, proje hakkında açıklamalarda bulundu.


Kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan  Toru, "Burada yaptığımız dönüşüm; şehre damgasını vuracak ve önümüzdeki 100 yıl boyunca konuşulacak bir dönüşümdür" diye konuştu.


Yıkım sürecinde sona gelindiğini belirten Toru, "Sahayı hep beraber gezdik. Çok kolay bir iş değil. Pek çok yapı var burada; konut, bağımsız bölümler, dükkan ve iş yerleri. Gerekli anlaşmaları yaparak bunların çoğunu yıktık ve sahayı boşalttık. Tabii ki bunları yaparken şehrimiz açısından korunması gereken yapıları da koruma altına aldık" dedi.


Projenin ilçeye katkı sağlayacağını belirten Toru,  "Bu bölgenin dönüşümünde herhangi bir ticari kaygı taşımadan sadece şehrin kazanımlarını hedefledik. Belediyemizin tüm imkanlarını seferber ederek bugüne kadar geldik. İnşallah...