26 / 04 / 2024

Fayez Mahmoud

Fayez Mahmoud

Prince Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Fayez Mahmoud ve Fawaz Mahmoud ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, Toros Caddesi'nde kuruldu.

Layla Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Layla Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile H.M.M.Mahmoud Badawy tarafından kuruldu.

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hafez tarafından kuruldu.

Pearl Global Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pearl Global Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fahed Awad ve Mahmoud Salıh ortaklığında kuruldu.

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A. Mahmoud Ben Ahmeıda tarafından kuruldu.

Mv İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mv İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Vafadoust tarafından kuruldu.

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Rashed tarafından kuruldu.

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Almolkı ve Yaser Albani ortaklığında kuruldu.

Turlands Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turlands Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdalla M.M. Alkhazragy, Cemal Abdulvahab, Mahmoud M.M. Elkhazragy ve Mehmet Abdulvahab ortaklığında kuruldu.

Family Hause Turizm Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Family Hause Turizm Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hasraouı tarafından kuruldu.

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Silivri'de Haıssam El Mahmoud, Mehmet Mustafa, M. Walıd A.M. Abdelrahman ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu.

Hejazı Group İnşaat Dekorasyon İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hejazı Group İnşaat Dekorasyon İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mahmoud Hejazı tarafından kuruldu.

Mavi Bulut Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mavi Bulut Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Bassam Al Hariri, Khaled Al Hariri, Mahmoud Al Hariri ortaklığında kuruldu.

Fayez Mahmoud Haberi

Fayez Mahmoud

Prince Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Fayez Mahmoud ve Fawaz Mahmoud ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, Toros Caddesi'nde kuruldu. 


Prince Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Her türlü...